DEZASTRU – 12 locuri de joacă din Piatra Neamț închise

Spațiile de joacă pentru copii de la nivelul municipiului Piatra Neamț se pare că s-au transformat în zone în apropierea cărora ar trebui să existe semne de avertizare mari pe care să fie scris ”PERICOL”. Cel puțin aceasta este constatarea celor de la Protecția Consumatorilor, care astăzi 5 martie, au continuat acțiunea de verificare a spațiilor de joacă și au constatat că multe dintre ele nu corespund  din punctul de vedere al siguranței.

În acest moment  au fost închise 12 spații de joacă dintr-un total de 47 amenajate în Municipiul Piatra Neamț. Ele au ajuns în această situație după ce Publiserv a trecut la refacerea și modernizarea lor.  Sunt ”închise” în momentul de față cele din  B-dul Dacia bl. 11, Str. M. Viteazul intersecție cu Aleea Ulmilor, Str. M.Viteazul bl.C5, Str. Privighetorii, bl.A1, Str.Plevnei, intersecție cu E. Costinescu F13, Str. Petru Rareș -pastila de circulație Aurora, Str.Ecoului bl.F9, Aleea Trei Căldări – terasa Colibele Haiducilor, str.Izvoare – cartier Speranța, Aleea Ulmilor -bl.40, Brândușelor -Lămăiței, sp.bl.D26 – CT.46, Str.Negoiului -vis a vis bl.E6.

Acestea sunt închise pe o perioadă nedeterminată până când se vor finaliza lucrările de reparație, iar în locurile un este necesar se vor achiziționa și monta echipamente de joacă noi.

Este bine de amintit că reabilitarea spațiilor a venit  în urma sesizărilor venite de la cetățeni. ( M.E.Z)

One comment

  • Gradinaru Neculai

    martie 6, 2020 at 7:26 am

    Să meargă voluntar și să le repare ! Ce este așa de complicat ? Nu costă prea mulți bani !

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *