Eugen Borș a comandat un videolaringoscop pentru Spitalul Roman, banii sunt din donații

Eugen Ioan Borș, managerul firmei Conbas Roman, a reușit să mobilizeze oameni – angajați ai societății sale, dar și alte persoane -, și să strângă banii necesari pentru a achiziționa un echipament medical. Inițial a vrut să cumpere un aparat de ventilare, însă după discuțiile cu medicii a aflat că acestora le-ar fi de folos un videolaringoscop, care se folosește în timpul intubării pacientului și este necesar pentru secția de reanimare.

Costul total al echipamentului este de 21.420 de lei, iar aparatul urmează să sosească la Roman mâine sau cel târziu peste două zile.

Toți cei care au donat au făcut-o în nume propriu, ca persoane fizice și țin să le mulțumesc tuturor pentru implicare. Doamne ajută!”, a declarat Eugen Ioan Borș.

Cu sprijinul oamenilor care au donat, Spitalul Roman a ajuns prima unitate sanitară din județ care are analizor pentru depistarea Covid 19 și, în curând, și videolaringoscop, iar oamenii de afaceri care au strâns bani pentru analizor au anunțat că până la sfârșitul săptămânii vor dona și alte echipamente.

C.M.

One comment

  • Liviu

    martie 31, 2020 at 5:18 pm

    Bravo frumoasa inițiativă, dar tot oamenii trebuie să se gândească și să ajute că politicienii au alte treburi…

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *