Gastronomia și coronavirusul. Prefectul Lazăr despre/către Ionel Arsene:” Să-și vadă de borșul lui”

O postare a lui Ionel Arsene pe Facebook despre măsurile care ar trebui luate în privința coronavirusului, în care folosește un ton imperativ, cu indicații către Prefectură și primării, l-a scos din sărite pe prefectul George Lazăr, care a lăsat deoparte tonul academic și l-a trimis pe președintele Consiliului Județean Neamț la Grumăzești și la … bucătărie.

Iată textul postat, nu știm dacă și scris, de Ionel Arsene:

Cer ferm Instituției Prefectului să dispună efectuarea de controale și filtre, prin intermediul Poliției Rutiere și Direcția de Sănătate Publică, la intrările în Neamț, astfel încât absolut toate microbuzele și autocarele care efectuează transport internațional de persoane și care vin din țări în care se înregistrează cazuri de gripă asiatică să fie luate în evidență și puse sub supraveghere – carantină, autoizolare.

Altă solicitare o adresez primarilor: vreau ca toți să aibă sub control absolut toate persoanele din comunităților lor, care vin din străinătate, să le țină sub supraveghere și să aibă în orice moment o evidență strictă a acestora!

Fac un apel ferm către toate instituțiile din județul Neamț și la cetățeni, ca împreună să depășim această situație de criză impusă de coronavirus.

În județul Neamț nu se înregistrează încă nicio suspiciune de îmbolnăvire, dar trebuie să luăm toate măsurile de protecție pentru a preîntâmpina orice situație nedorită!

Nu în ultimul rând, rog cetățenii care vin din străinătate să dea dovadă de simț civic și să anunțe autoritățile, pentru a evita orice pericol pentru cei din jur!”

(V.B.)

2 comments

 • Louisa

  martie 11, 2020 at 11:32 pm

  Eeeeiii, dragi domni, Ionele si Georgele, deja am senzatia ca lucrati impreuna…adica nu deja, ca senzatia e de mai mult timp. Prea distrugeti, fiecare separat dar prin actiunile separate par decise impreuna, judetul, investitiile ce s-ar fi realizat in el, cat sa nu banuiasca lumea ca aveti interese de vanzare…domnilor, dati pe fata si luati-va parandaratul asteptat dar macar lasati dracului sa fie si ceva pozitiv in judet, chiar daca e un x % de cedat desi nejustificat, dvs.
  Acusi…vine si coronavirusul… gasiti dvs un mod sa mai trageti niste % de succes…dar pana una alta, urati-va sau coalizati-va, dar faceti ceva, daca sunteti in stare, pt judetul asta, da pe bune, nu electoral. Ca, domnilor, Ionica si Georgica, karma nu da cu parul si corona asta poate e un mesager :=)))

  Răspuns

 • VLAD

  martie 12, 2020 at 10:01 am

  Acestui anonim avocat ajuns Prefect i se potriveste proverbul romanesc ,, Avocatul nepoftit este bun de palmuit ” sau ,, Prostul intai o croieste si apoi o gandeste “

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *