Horoscop 12-18 martie

Berbec

Zona cea mai luminată a horoscopului lor este Casa onorurilor, a premiilor și a recunoașterii profesionale. În astrologie, acest domeniu nu este doar locul unde ne deplasăm în carieră, ci și zona unde se construiește o carieră și o moștenire de durată. Altfel spus, reprezintă contribuția pe care o au anumiți oameni la dezvoltarea lumii în timpul vieții. Saturn tranzitează această Casă o dată la fiecare 29 de ani.

Un alt aspect este Pluton, care tranzitează Casa onorurilor Berbecilor până în 2024. Se pare că, din punct de vedere astrologic, nativii beneficiază de condiții ideale pentru a-și construi un nume.

Taur

Majoritatea planetelor se află în Capricorn, luminându-le Casa călătoriei, a relațiilor internaționale, a publicării, a chestiunilor juridice și a studiilor universitare. Romantic, Venus se află deja în Taur, până pe 3 aprilie, evidențiindu-le carisma și făcându-i mai atrăgători ca niciodată.

Saturn nu îi obligă să facă o alegere în carieră, Taurii alegând să facă asta în mod voluntar, deoarece vor observa beneficiile pe termen lung ale acestui lucru. Desigur, Saturn îi va face să muncească din greu pentru a obține ce doresc. E posibil să nu se observe schimbări imediate, dar acest lucru se poate întâmpla într-un mod mai puternic în 2021. Unii dintre nativi se vor specializa în artizanat. Încet, dar sigur, Saturn îi va întări și îi va ajuta să se descurce cu orice viață, în special profesional.

Gemeni

Cei mai mulți dintre ei au acum astrele favorabile pentru a strânge bani necesari lansării unui start-up. Ei caută capital, sponsori și/ sau agenți de publicitate. Saturn, Pluton, Marte și Jupiter le tranzitează, toate, Casa banilor altor persoane. Marte poate inflama adesea o situație; în acest caz, se referă la concurență. Saturn este cunoscut că încetinește lucrurile; se adună o mulțime de documente de verificat.

Romantic, Venus tranzitează Taurul, dar Marte din Capricorn mai taie din avântul dragostei. Răbdare, de asta e nevoie.

Rac

În ultima perioadă, unii dintre ei au fost aproape obsedați de partener. Poate fi vorba despre soț, partenerul de afaceri sau un colaborator. Pe măsură ce martie se desfășoară, Racii sunt foarte atenți la această persoană importantă din viața lor.

Venus, Marte și Pluton, toate în Capricorn, în Casa partenerilor romantici sau de afaceri, sunt proprietarii naturali ai celorlalte Case ale horoscopului. În concluzie, se poate spune că partenerul Racilor le influențează o mare parte din viață în acest moment. Prezența lui Marte în Casa parteneriatelor este semnificativă, iar lui Marte îi place să fie în Capricorn, vechii astrologi afirmau că Marte își exprimă cea mai bună energie în această zodie. Unii dintre Raci ar putea planifica o nuntă în aceste zile.

Leu

Una din bucuriile vieții lor pare să fie remunerarea pentru munca bine făcută. În prezent, Leii trec printr-una din cele mai aglomerate perioade de muncă. Probabil că ajung seara acasă, epuizați. Martie pare să fie o lună plină de sarcini, succese și venituri câștigate cu sudoare. Munca pe care o desfășoară necesită o atenție deosebită pentru detalii și, în multe cazuri, poate fi implicată în creditarea și gestionarea bugetelor.

Saturn, Pluton, Jupiter și Marte le luminează Casa proiectelor de lucru. De amintit că toate acestea tranzitează și Semnul de Pământ al Capricornului. Leii trebuie să fie conștienți că managementul nu e interesat de ideile vizionare, ci să fie făcută treaba cu cel mai mic cost, respectând un termen rezonabil.

Fecioară

Din când în când, viața devine frumoasă în aproape toate felurile, iar martie este una din acele perioade. În martie, Fecioarele au nouă planete care le sprijină fiecare mișcare. Marte, în Capricorn, vitalizează celelalte planete adunate în această zodie, în Casa iubirii adevărate a Fecioarelor – Jupiter, creatorul de șanse favorabile, Pluton, care aduce transformarea, și Saturn, care se ocupă de securitate pe termen lung.

Casa iubirii adevărate a Fecioarelor explodează de energie pozitivă, mai ales de la începutul lui decembrie 2019, de când o tranzitează Jupiter. Se anunță oportunități pentru o viață emoțională bogată și, grație lui Venus și Uranus, în tranzit prin Taur, Fecioarele vor avea suport pentru călătorii, relații internaționale și vizitarea altor țări.

Balanță

Marte, planeta ”cronometru” a zodiacului, le luminează Casa de acasă, până pe 30 martie. Dacă au folosit ultimele două săptămâni pentru vis și planificare, atunci Marte îi va ajuta să treacă la acțiune, deoarece Marte se grăbește întotdeauna să obțină rezultate. Aceste aspecte astrologice favorabile sunt rare.

Scorpion

Saturn reintră în Vărsător în decembrie 2020, iar Scorpionii pot începe de pe acum să se pregătească pentru a-și cumpăra prima casă. Unii din ei o pot obține îngrijindu-se de un părinte sau o rudă în vârstă, care le va lăsa moștenire o locuință sau un teren. Lucrurile se pregătesc pe îndelete, iar nativii încep deja să simtă nevoia de a deține proprietatea. Poate doresc o mai mare stabilitate financiară sau vor să dețină proprietăți pentru a-și spori averea. Trebuie doar o atentă cercetare a zonei unde locuiesc. Și să trieze sfaturile brokerilor imobiliari și prietenilor.

Săgetător

Saturn le luminează Casa veniturilor câștigate și îi învață să fie simpli în alimentație, să cumpere articole mai puțin sofisticate ori de câte ori este posibil. Într-un cuvânt, îi învață valoarea banilor, iar asta e o lecție grea. Avându-l pe Jupiter guvernator, Săgetătorilor nu le place să le fie limitat bugetul de cheltuieli. Cu toate acestea, se află într-o perioadă în care banii sunt greu de câștigat. Oricum, strictețea lui Saturn este înmuiată de generozitatea lui Jupiter. Acest echilibru, dacă este păstrat de nativi, îi va ajuta să depășească criza economică actuală.

Capricorn

Saturn a ajuns în Capricorn, iar nativii au călcat pe jar și sticlă spartă. Nu a fost ușor. Slujba lui Saturn este să îi păcălească, să îi provoace și, în general, să îi testeze. În procesul de învățare, Saturn i-a întărit, i-a scos din zona de confort și le-a arătat că sunt mai puternici, mai rezistenți și mai plini de resurse în ce privește găsirea soluțiilor pentru blocajele care apar în viață.

Pluton, Saturn, Jupiter și Marte, toate în Capricorn, au rolul de a-i ajuta pe nativi să-și evidențieze punctele forte și talentele. Pluton le examinează fundația vieții și, dacă descoperă fisuri la temelie, le va arăta și ar fi bine să fie remediate. Uneori, Pluton înlătură singurul lucru pe care nativii îl consideră esențial pentru viața lor, dar, de fapt, fără el, aceștia ar fi mult mai puternici.

Vărsător

Se întâmplă multe în spatele ușilor închise, iar nativii să fie atenți să păstreze tăcere asupra lucrurilor pe care le află. Este un lucru înțelept în această conjunctură astrologică. După ce Marte va pleca din Capricorn și va intra în Vărsător, pe 30 martie, nativii vor putea discuta despre ce au realizat.

Unii ar putea participa la un interviu pentru un loc de muncă sau să lucreze la o lansare de produse ori servicii extrem de secrete. S-ar putea să lucreze la o campanie publicitară originală și eficientă. Sunt câteva exemple, dar, în apropierea date de 30 martie, când Marte se mută în Vărsător, discreția nu mai este necesară. S-ar putea să fie necesară o autopromovare făcută cu bun simț.

Pești

Martie este tot ce doresc Peștii să fie, o lună poetică, plină de oportunități rare, care îi vor încânta și îi vor surprinde. În loc să se retragă din viață, li se recomandă să fie dispuși la descoperiri, să participe cu prietenii la diferite evenimente. Există o cantitate neobișnuită de energie planetară în Casa comunității, a prieteniei și a eforturilor umanitare a Peștilor, care e și Casa speranțelor și a dorințelor. Nativii pot obține lucrul pe care și-l doresc de mult timp.

De asemenea, voluntariatul caritabil este o activitate recomandată pentru ei în acest an. Cei care nu au o relație stabilă au astrele de partea lor pentru a-și găsi partenerul potrivit în martie.

Uranus și Venus, în Taur, le oferă surprize plăcute.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.