Medic pneumolog din Piatra Neamț- testat pozitiv.

pietricica turism

Printre cazurile testate la Iași cu rezultat pozitiv trimise de la Piatra Neamț  este și al unui medic pneumolog care lucra în Policlinică și la o clinică privată din Piatra Neamț. Împreună cu o persoană apropiată a luat contact direct cu o persoană din Suceava, care la rândul ei a fost în contact cu bolnavi de coronavirus.

Un alt caz este al unui bărbat contact direct cu cazul Nechita, bărbatul care a fost la Concursul Internațional de Dans de la Piatra Neamț.  Mai există un bărbat cu test pozitiv care a fost contact cu Vasile Ouatu, trei persoane venite din străinătate și aflate în carantină și, ca să ne dăm seama de amploarea fenomenului, o persoană care este contact direct cu cazul mult mediatizat de la Gerota din București! (V.B.)

2 COMENTARII

  1. Nici o emoție, avem un director de spital județean foarte capabil: TOADER MOCANU! Cum dracu să pui un neicaniomeni profesional in așa functie in aceste momente! Vai de currul nostru! Iresponsabilitatea e dusa la maxim. Arsene isi bate joc de nemțeni! Oare ministerul nu sesizeaza? Liberalii nu au nici o tresarire?

  2. Problema e și cu medicul de la TB. Respectiva se pare că are COVID de Suceava (zic gurile rele), cel mai probabil luat de la o sindrofie, de la viitoarea soacră. Răuvoitorii zic că a avut oxiuri de s-a dus acolo. Sau poate erau neuronii în permisie? Demonstrând un devotament care frizează inconștiența, a venit trei zile la serviciu cu febră și a stat cu noi toate acolo fără să zică nimic. A mai și consultat. Pușcărie? Nici medicii nu mai sunt ce-au fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.