Stire actualizată: Dr. Daniela Marcoci va fi noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț

Doctorița Daniela Marcoci este cea mai logică numire la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Din datele pe care le avem, ea și-a încetat misiunea la Suceava și s-a întors acasă.
Numirea medicului la conducerea SJU Piatra Neamț va fi făcută de prefectul George Lazăr și de ministrul Nelu Tătaru, ținând cont tocmai de experiența pe care a dovedit-o aceasta în perioada de criză. Ministrul și-a anunțat încă de ieri prezența la Piatra Neamț, fiindcă la spitalul județean este un mic focar, cu 24 cadre medicale infectate și 70 în izolare. Florin Apostoae a fost deja anunțat despre schimbare. „Având în vedere situația de urgență, probabil dl ministru s-a gândit să pună în locul meu un medic cu experiență în epidemiologie de la DSP”, a declarat el la Antena 3.
Tot astăzi vor fi schimbate și directoarea financiar-contabilă, Maricica Drăgan și directoarea de îngrijiri, asistenta Cristina Iordăchescu, în locul căreia a fost numită Roxana Andronache.
Singura care rămâne la conducere, din actuala formulă, este dr. Gabriela Bercea, director medical prin concurs, care renunță la demisia depusă pe 20 februarie.
Documentele oficiale
(C.I.)

12 COMENTARII

 1. in sfarsit o numire peste capul lui “el capo” numire logica cu un doctor de specialitate care are habar de manageriat si de sistemul de sanatate…nu vanzatori de gratare pentru mici sau alti medici corupti cu dosare penale…

 2. Din auzite doamna doctor este foarte buna in specializarea pe epidemiologie și boli infecțioase .
  Omul zilei cum ar veni acum .
  Mult succes, si sa fie in ceas bun aceasta numire.

 3. Daca spitalele județene au șefi numiți de președintele CJ și sunt finanțate de CJ, in medie de normal când “politrucul”din fruntea spitalului și DSP-ului pleacă pentru că e incapabil să plece cu el și tot CJ -ul și președintele CJ, că el a numit

 4. Sunt multe auzite , totul pute a smen gretos pleaca a vostri sa vina ai nostri iar cei din multime raman ca prostii. Aceste manevre nu au alt rol decat acela de a pune mana pe vca de muls laptoasa si banoasa SANATATEA. Numai Dumnezeu ne poate pazi de tragedia de la Suceava unde cuplul de smenari pacalici de la scoala P.N.L. au facut totul praf iar Sica in prostia lyi a pus manager pe un general rezervist de tipul Mos Teaca de se vede Ciuca mai marele ostilor romane sa iasa sa explice el ce si cum. Doamne ai mila dd romani.

  • Doamne,ai mila de noi ! Sa fie câți mai puțini oameni care gândesc așa,sa fie cat mai puțini oameni care nu știu decât să critice.Tare asi vrea sa știu ce fac ei în situația asta,au dat macar o mana de ajutor ?

 5. Dl gen.maior Oprea Ionel este medic specialist .
  Cu zeci de misiuni medicale in teatrele de operațiuni internaționale.
  O somitate in lumea medicala .
  Mult peste andrustile si danciloseniile voastre pesediste .
  Nu mai postați proștii daca nu cunoașteți .
  Nici reușiți decât să va faceți dr ras .

 6. 24 de cadre medicale infectate și 70 în izolare înseamnă în accepțiunea autorului știrii “un mic focar”?
  Dacă fiecare dintre cadrele infectate au întrat în contact fiecare cu minimum 24 de alte persoane, vă rog să faceți putina aritmetică și veți avea 1/2 din nr. cazurilor de la SV,stimate domn.
  Mai bine nu spuneți nimic decit aprecieri de genul ăsta.
  In rest sănătate!

 7. Bine mai Sandor iati somitatea si pleaca in Congo sa vindeti mici. Mos Teaca Somitate nu are a face NIMIC DAR ABSOLUT NIMIC cu managementul fie el si medical. Pentru aceste functii mai potriviti ar fi economisti care au exercitat controale atat la entitati publice cat si private iar la Min Finantelor sunt astfel de oameni cu vechime si de peste 20 de ani care ar putea exercita aceasta functie cu mult succes. Obligatiile unui astfel de manager tin de organizare si efectuarea achizitiilor derularea efectiva a contractelor examene privind recrutarea de personal etc. Oprea o fi bun ca medic dar nu va face fata ca manager dar mintea lui matale nu pricepe aceste cestiuni. Intr-o economie de piata tot economistii sunt cei care fundamenteaza preturile mon chet. In spital directorul medical – care la Piatra nu a fost schimbat – nu mai pot libericii de grija covidosilo din Neamt, transmitr necesarul de FUNCTIONARE managerului care se ocupa de problema in continuare. Dar libericii si-au pus om la achixitii………..DOAMNE CHIAR TE IMPLORAM SA AI GRIJA DE NOI.

 8. Well, o vorbă spune că urma alege . Până in prezent fosta conducere din Suceava a dovedit suprema incompetenta .
  Nu ne rămâne decât să urmărim daca încrederea acordată Direcției Medicale din MApN că ultima soluție va fi fost justificată .
  Iar medicii militari si cadrele militare medicale detașate in teritoriu vor confirma încrederea pe care conducerea statului a avut-o cand a ordonat aceste misiuni in țară .
  Până la Congo mai e de lucru aici, acasă la noi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.