Florin Hopșa, conilier județean PNL: ”Am majorat alocația de hrană pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț!”

Florin Hopșa, liderul grupului consilierilor PNL din Consiliul Județean Neamț, anunță pe pagina sa de Facebook, că în urma demesului de a convoca o ședință extraordinară pentru majorarea alocației de hrană a bolnavilor din Spitalul Județean Neamț, s-a reușit mărirea acestei la 15 lei/zi/pacient. ”Proiectul Grupului PNL din Consiliul Județean Neamț a fost adoptat: am majorat alocația de hrană pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț! Am propus proiectul, am cerut ședință extraordinară și astăzi el a fost votat. Mă bucur că rezolvăm astfel o problemă despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. Acesta e modul prin care putem fi cu adevărat de ajutor oamenilor pe care îi reprezentăm: identificăm problema și o rezolvăm. Nu aruncând-o în ograda altora.
Le mulțumesc colegilor de la alte partide pentru susținerea primită.”

În același comunicat apare informația că, deocamdată, de această mărire vor beneficia doar pacienții internați pozitiv sau ceu suspecți: ”Din păcate, consilierul județean Ionel Arsene a facut un amendament și momentan doar pacienți internați pozitiv și cei suspecți Covid 19 au alocatia de hrană majorată de la 10 la 15 lei.”

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Consilierii județeni PNL Neamț au majorat alocația de hrană pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț PNL”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.