Horoscop 2-8 aprilie. Viața merge înainte

Așa cum afirmă și marii maeștri ai omenirii, majoritatea lucrurilor în care

credem nu sunt de fapt reale.

Și prima minciună în care credem este că nu suntem cum ar trebui să fim, nu suntem suficient de buni, deștepți, frumoși, de succes etc.

În realitate, suntem exact așa cum suntem în fiecare clipa a vieții noastre: buni, deștepți, frumoși, de succes etc.

Berbec

Colaboratorii / managerii care verifică activitatea nativilor, clienții vor descoperi din ce în ce mai mult că se pot baza pe Berbeci. La 4 aprilie,  Jupiter și Pluton se vor întâlni pentru prima dată în 13 ani în Casa faimei și onorurilor. Această conjuncție în Casa onorurilor, a premiilor nativilor din Berbec, reprezintă o conjunctură astrologică puternică.

Saturn tranzitează Casa prieteniei Berbecilor până la 1 iulie. Aceștia pot ajuta un prieten, o persoană apropiată, un vecin, se pot gândi să ajute un grup de oameni, chiar să reorienteze activitatea firmei proprii pentru a ajuta oamenii în aceste vremuri de criză. Moto-ul lui Saturn este „sacrificiu de sine”.

Luna Plină din 8 aprilie necesită prudență. Marte se află într-un unghi greu cu Uranus, în Casa veniturilor. Berbecii vor lucra mai mult decât credeau, dar posibil să nu fie remunerați pe măsură.

Taur

În fiecare criză, unii oameni își mobilizează toate energiile și se ridică deasupra celorlalți. Acest lucru se datorează faptului că, acei oameni, au abilități puternice de leadership, au idei înțelepte care se dovedesc panacee universale în ameliorarea problemelor.

Taurilor le place să păstreze lucrurile așa cum sunt, dar în condiții de criză, aceasta nu este un lucru prudent.

Uneori, evenimentele nefavorabile, oricât de dificile ar putea fi inițial, sunt binecuvântări deghizate, deoarece ne scot din trecut și ne aruncă în viitor sau…în altă viață.

Saturn și Marte tranzitează Casa carierei nativilor din Taur. Aceștia vor simți presiune de la serviciu, dar vor reuși să fie apreciați, în cele din urmă.

Pentru Tauri le va fi mai ușor, până prin 10-12 mai, să cunoască, să colaboreze cu persoane importante. Vor descoperi lucruri futuriste pe care le vor prezenta într-un mod accesibil celorlalți.

Gemeni

La 4 aprilie, Jupiter și Pluton se află într-o conjuncție importantă, prima din ultimii 13 ani. Este posibil ca nativii să descopere o resursă financiară interesantă.

Luna Plină din 8 aprilie cade în Balanță și pune o anumită presiune asupra conjuncției dintre Jupiter și Pluton. Unii Gemeni ar putea să fie ușor frânați de un obstacol, care se va dovedi mai mult enervant decât dificil.

Mulți bani vin către Gemeni în această perioadă de criză, dar ei reprezintă o stație de tranzit. Oricum, ceva le va rămâne și lor prin buzunare.

Starea de sănătate în această perioadă este destul de bună, dar alcoolul, dulciurile și mâncărurile grase trebuie consumate cu moderație!

Rac

Jupiter și Pluton întâlnesc la 4 aprilie. Acest aspect rar aduce pentru Raci o posibilă tranzacție. Această conjuncție este asociată cu sume mari, deci nativii pot primi o sumă mare de bani din parteneriatul / asocierea comună care a luat naștere sub razele combinate ale lui Jupiter și Pluton. Unii dintre nativi ar putea investi masiv în propria companie.

Luna Plină din 8 aprilie atrage atenția Racilor spre casa și familia lor. Da, în condițiile în care toată lumea este acasă!

Astfel că, Racii au acum ocazia să descopere, să-și reamintească detalii despre partenerul lor de viață, despre membrii familiei, despre locuința proprie.

Timpul este suspendat pentru activitățile exterioare, dar pentru cele familiale, s-a dilatat.

Leu

În ceea ce privește dragostea, Leilor carantinați acasă nu le este ușor. Acest lucru poate pune presiune asupra căsătoriei/relației nativilor.

Dacă Leii au copii mici, nativii devin foarte stresați. Cum spune „înțelepciunea” urbană, „ e prea multă dragoste la metru pătrat”.

Relația romantică în care se află acum nativii este testată de Saturn. Această relație s-ar putea dovedi a fi puternică, constantă și sigură.

Coronavirusul pare să fi înghețat brusc viața, dar această pauză poate fi valoroasă, deoarece oferă Leilor timp să se gândească la toate afacerile pe care le-au derulat înainte de criză.

Luna Plină din 8 aprilie cade în Balanță, în Casa comunicării Leilor. Această Lună Plină este „emoțională”. Nativii să se abțină de la discuții despre politică, filozofie, principii, mai ales cu rudele apropiate.

Fecioara

Fiind un Semn mobil, Fecioara excelează în vremuri de criză, așa cum este actuala pandemie. Nativilor le sunt solicitate soluții care să îi ajute pe ceilalți, iar ei chiar reușesc să „prindă firul”. Fecioara, alături de Pești, Gemeni și Săgetător, toate Semne mobile, este extrem de flexibilă, adaptabilă și mai ales pricepută pe tărâmul comunicării.

Saturn aduce noi provocări nativilor, dar care nu ridică adevărate probleme.

Luna Plină cade în Balanță la 8 aprilie, ridicând noi probleme financiare, dar și rezolvându-le.

Este posibil ca Fecioarele să vadă cum le intră bani și pot plăti facturi. O frustrare și o stare de bine, în același timp.

Fluxul de numerar poate fi afectat datorită lui Saturn care formează un unghi dificil față de Luna Plină. Dar, acest lucru nu durează foarte mult timp, este doar intens.

Balanța

La 4 aprilie, Jupiter și Pluton realizează o conjuncție în Casa ta de acasă a nativilor din Balanță. Aceștia pot primi un sprijin extraordinar din partea familiei, fie că este financiar, emoțional sau material. De asemenea, nativii au parte de dragoste și romantism, aspect care pe vremea pandemiei, este aproape imposibil de imaginat.

Totuși, Marte în Vărsător, în Casa iubirii adevărate a Balanței face posibilă toate acestea.

Dacă nativii se află la începutul unei relații, apelurile telefonice lungi seara ar putea ajuta la consolidarea relației lor.

Venus, guvernatorul zodiei Balanță, îi ajută pe nativii care sunt deranjați de Luna Plină din 8 aprilie. Venus va fi foarte eficient în a-i ajuta pe nativi să obțină rezultate corecte în tranzacții financiare, investiții, negocieri.

Scorpion

Marte tranzitează Casa de acasă a Scorpionilor până la 12 mai, adică pe toată perioada crizei. Marte este important deoarece aduce energie, zgomot și motive de împăcare între Scorpioni și partenerul lor.

La 4 aprilie, Pluton și Jupiter se întâlnesc, oferind Scorpionilor o zi importantă pentru a semna un contract care le va aduce foarte mulți bani în această criză.

vor lua legătura.

Luna Plină din 8 aprilie cade în Balanță, în Casa subiectelor confidențiale. Există multe moduri în care se poate manifesta acest lucru. S-ar putea ca nativii să afle despre acțiunile cuiva cu care a colaborat, dar acea persoană să fi jucat la dublu, cu alte persoane.

Sau, unul dintre propriile tale ale Scorpionilor, s-ar putea să iasă la suprafață, intenționat sau neintenționat. Grijă mare la Luna Plină!

Dar, aceeași Casă a secretelor se ocupă și de sănătatea mentală și fizică. Unii dintre nativi ar putea consulta un terapeut, dacă criza îi afectează.

Săgetător

Dorința nativilor de a fi alături de prieteni va fi deosebit de puternică sub Luna Plină din 8 aprilie, care cade în semnul social al Balanței la 19 grade. Săgetătorii pot deveni foarte creativi dacă doresc să se întâlnească cu cineva, dar trebuie să realizeze că trebuie să fim singuri și avem „distanță socială”.

O soluție ar fi petrecerea de acasă, transmisă pe Zoom.

Luna Plină din 8 aprilie luminează Casa prietenilor Săgetătorilor. Această Casă guvernează și speranțele. Unii dintre nativi ar putea trăi, chiar la o săptămână după Luna Plină, împlinirea unui vis sau confirmarea unei speranțe. Lucru deosebit în această perioadă grea a omenirii.

Capricorn

Remarcabil, 8 aprilie aduce nativilor cel mai important moment al anului. Este vorba despre succesul în carieră oferit de Luna Plină care cade în Balanță la  8 aprilie. Această Lună Plină marchează un moment de recompensă pentru munca excelentă prestată de nativi până acum.

Marte tranzitează zodia Vărsătorului până la 12 mai. Este o perioadă cu cheltuieli ridicate pentru Capricorni. Aceasta deoarece Marte tranzitează Casa veniturilor Capricornilor. Dar va crește și motivația nativilor de a găsi noi surse de venit.

Venus tranzitează acum Casa proiectelor de lucru și se află în comunicare strânsă cu Saturn și Marte. Ultimele două planete se află acum în Casa veniturilor câștigate a nativilor.

Vărsător

Aproape tot anul 2020, Pluton va orbita alături de Jupiter. Acest aspect oferă sprijin nativilor care și-au pierdut locul de muncă datorită crizei pandemice. Vărsătorii se pot descurca chiar bine, beneficiind de energia acestor două planete.

La 8 aprilie, Luna Plină luminează zodia Balanței, tranzitând Casa relațiilor internaționale, discuțiilor cu oameni din străinătate, mass-mediei și înscrierea la un curs postuniversitar.

Saturn tranzitează zodia Vărsătorului și îi învață pe nativi valoarea muncii grele și asumarea responsabilităților.

Obiectivele pe care și le asumă acum nativii, când Saturn le vizitează zodia, sunt acelea care oferă mândrie în viață celor care reușesc să le atingă.

Necesită un efort consistent pentru atingerea succesului, iar Saturn va solicita nativilor toată atenția și concentrarea pentru ca aceștia să-și atingă visele.

Pești

La 4 aprilie, Pluton și Jupiter, două planete puternice, se întâlnesc în Casa prieteniei și a speranțelor. Jupiter și Pluton în conjuncție sunt considerate o semnătură a succesului atunci când se regăsesc într-un grafic natal.

Lună Plină din 8 aprilie luminează Casa banilor altor persoane a Peștilor. Se poate vorbi despre mulți bani cash, sume diferite de cele care provin din salariu. Poate fi vorba despre bonusuri, comisioane, redevențe, aspect deosebit de bun în această perioadă de criză.

Având în vedere tranzitul Lunii Pline prin Balanță, se poate afirma că Venus capătă un rol foarte puternic.

Venus este acum cea mai bine plasată planetă, deoarece ea comunică cu Marte, care este orientat spre acțiune.

Dacă apare vre-o situație neobișnuită, iar banii nu vor fi suficienți, Peștii pot apela la părinții lor, la rude apropiate. Venus își are sediul în Casa familiei, iar asta sugerează că familia îi va împrumuta pe Pești.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *