Ionel Arsene pârât de ”colega” Ana Birchall! Fostul ministru zice că a fost amenințată. Vezi și reacția lui Arsene!

Ana Birchall, fostul ministru PSD al Justiției, se plânge într-o postare pe contul ei de socializare că ar fi fost sunată de președintele Consiliului Județean Neamț, care ar fi amenințat-o! Motivul? A cerut anchetarea unui contract încheiat între Consiliul Județean Neamț și firma Mavgo Holding din Tașca.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… ????
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică “intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor.”

Până la această oră Arsene nu a reacționat la postarea Anei Birchall și în lipsa unei replici nu ne rămâne decât să așteptăm și proba privind amenințările.

Reacția lui Ionel Arsene

”Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!

Îmi pare rău pentru ele… sunt în totală eroare!!!
Absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate LEGAL si atribuite CORECT !

Ce nu știu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit și mulțumit pentru că firme din Neamț reușesc să contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea județului și, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!
Asta a făcut ca anul trecut, județul Neamț să fie pe primul loc în țară la creștere economică!
Investițiile în infrastructura din Neamț, realizate de către firme locale, care au câștigat în mod CORECT licitațiile, au făcut posibil ca după foarte mulți ani să se vorbească despre județul nostru ca fiind un județ cu cea mai mare creștere economică din țară!

Sunt foarte liniștit să știu că nemțenii au locuri de muncă și salarii pentru a-și întreține familiile, mai ales în această perioadă dificilă, în care foarte mulți agenți economici își închid activitatea!

Mai știu și că interesele unora sunt total diferite de ale mele și că ar vrea ca banii să plece spre alte zări!
Văd trepăduși liberali care se întreabă retoric pe facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamț câștigă licitații!
Vă răspund eu, trepăduși mici: este foarte bine!!! Pentru că toate aceste investiții atrag dezvoltarea economică a județului și banii rămân în Neamț!

Vă anunț că mă voi lupta continuu pentru binele nemțenilor mei, pentru județul meu!
Orice ar spune unii, oricât ar scrie alții!!! Contractul meu este cu nemțenii și înțelegerea mea cu ei este să dezvolt și să modernizez județul nostru!
Am promis asta nemțenilor și îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepădușii galbeni sau trompetele securistice!

PS 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: “Suge-o, Ramona!”

PS 2: Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!”

(V.B.)

 

3 comments

 • Alegator

  aprilie 27, 2020 at 9:08 pm

  Se va gasi si ac de cojocul dumitale ,,donule ” ,,Arsenic”!

  Răspuns

 • MAFALDA

  aprilie 28, 2020 at 9:28 am

  Allegator rabdarea omului are limite, tinut numai in dosare penale si fel de fel de amenintari risti sa-ti pierzi rabdarea si bunul simt. Este regretabil ca s-a ajuns pana aici dar ceea ce spune Ionel Arsene despre investitiile in judet este ADEVARAT. Neputinciosii si ofticatii se tin doar de verificari investigatii si reclamatii care nu duc la nimic bun. Utilizand o retorica revansarda ca nu au fost demult la butoane cei de la P.N.L. incurca lucrurile rau de tot si vor pleca urat de la putere. Monitorul de Neamt publicati toate materialele si cele nefavorabile actualei puteri asa din politete………..

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  aprilie 28, 2020 at 1:23 pm

  Va orice mirositor de sosete nici măcar nu stii unde postexi macar, asta e cand esti postac .
  Ascultă la mandea care ti-a fost baci, aici postezi pe Mesagerul de Neamț .
  După aia poți mere odihnit si la Monitorul .
  Meseria dracului ,vorba lui Dinică securistul lui Petrini, filosoful !
  In rest nimic, despre Arsenie se pot spune multe, dar ce rost ar avea?
  Parizer si autocare, in tricoaie albe, asta e masa alegătorului de pe zebră pesedealde .

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *