Medicii de la Spitalul Județean – cazați la Grand Hotel Ceahlău

Pentru a nu-și expune familiile riscului de a se infecta, medicii care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț vor fi cazați la Grand Hotel Ceahlău. A fost încheiat deja un contract între spital și hotel, iar costurile cazării sunt suportate de Consiliul Județean Neamț, după cum a precizat Adrian Niță, reprezentantul instituției. Conform prezentării de pe site-urile de turism, Grand Hotel Ceahlău dispune de 244 de locuri de cazare în 42 de camera single, 94 de camere duble și 7 apartamente de nivel VIP.

Dacă locurile nu vor fi suficiente, la solicitarea conducerii spitalului, Primăria Piatra-Neamț poate identifica alte spații de cazare pe care să le pună la dispoziția medicilor.

C.M.

2 comments

 • Radu

  aprilie 4, 2020 at 4:43 pm

  Sa fie primit! A facut si Nita de o ciocolata!100 de lei pe zi, nu e rau deloc!

  Răspuns

 • Lacramioara

  aprilie 6, 2020 at 10:59 am

  Nu ar tb sa fie cazate si asistentele medicale? Asistentele sunt in prima linie si ele.de multe ori doar ele si chiar nu sunt echipate corespunzator! Faceti verificări si veti vedea ca prima persoana cu care iei contact in spital este asistenta.ea ajunge acasa, ia contact cu familia, merge la cumpărături, se întâlnește cu vecinii. Hei !!doamna sefa a asistentilor medicali din spital de matale nu mai auzim nimic.Te-ai tras in poze la început si de atunci nu mai stim nic ce faci pt.cei din breasla mata! Nu iei atitudine ? Asteptam sa vedem ce zici? Hai !! Pune osul la treaba acu sa te vedem ce poți!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *