Actualizare: Ministrul Tătaru, vizită neanunțată la Spital la Piatra Neamț! Avertisment pentru cineva sau rezolvă cu aparatul de recoltat plasmă?

pietricica turism

Ministrul Nelu Tătaru a aterizat la Piatra Neamț, fără să-și anunțe, colegial, colegii de la PNL ( cel puțin pe unii dintre ei), nici Instituția Prefectului, nici DSP-ul sau conducerea spitalului. A fost condus la spital, a intrat, a vizitat ceva, a plecat și toată lumea se întreabă ce anume a vrut.

Vizita sa vine într-un context interesant, după ce la Botoșani spunea că acolo există pericolul ca orașul să se transforme într-o nouă Suceava. Dacă ministrul are informații că și la Piatra Neamț există această posibilitate și a vrut să se asigure că lucrurile sunt sub control, vizita făcută în acest stil ar putea avea un sens.

Dacă, în bunul stil de lucru al politicienilor români, vizita neanunțată s-a vrut un semnal specific pentru cineva/ câțiva din PNL, atunci este total neinteresantă.

Scenariul fericit ar fi că ministrul a aflat de problema cu aparatul de colectat plasmă ajuns la Piatra Neamț, a cărui instalare este blocată de niște subordonați mai apropiați sau mai depărtați ai domnului ministru și avenit să pună lucrurile la punct. Cum încă nu s-a făcut o comunicare oficială pe acest subiect, nu ne rămâne decât să sperăm.

Vom reveni cu amănunte când cineva va binevoi să le ofere, chiar și de la bordul elicopterului. (V.B.)

N.B.: În altă ordine de idei, vizita neanunțată a lui Nelu Tătaru a devoalat mecanismul prin care se scurg informații de la o instituție cu atribuții în momentul în care un elicopter aterizează către oamenii care au nevoie să le disemineze mai departe. Întrebare, cine este nașul care-și depășește atribuțiile în respectiva instituție?

Actualizare: declarația lui Nelu Tătaru: ”Am venit să fac o evaluare la fața locului. Astăzi am mers la Botoșani, la Suceava și am vrut să merg și la Neamț să văd de la vizita mea precedentă dacă s-a schimbat ceva.

Văd echipamente, văd un personal un pic mai motivat, dar mai rămâne o problemă, cea a testărilor, care va trebui să o rezolvăm cu personalul care revine din izolare și intră în unitatea spitalicească.

A fost strict o vizită scurtă tocmai pentru a evalua. Nu a fost programată, dimineață, dar am ținut să vin și la Neamț pentru că era un spital cu probleme și sper să se poată rezolva într-un timp cât mai scurt. Situația este în remediere dar este prematur să mă pronunț.”

2 COMENTARII

  1. INTREBARE:DE CE PANA ACUM, CU TOATE INFORMATIILE CARE V-AU PARVENIT, NU ATI LUAT ATITUDINE SAU ALTITUDINE, FATA DE SPITALUL JUDETEAN? HOPA! A VENIT CINEVA CARE VREA SA FACA O SCHIMBARE, SPRE BINE, SPER…IAR VOI NU VEDETI PADUREA,DIN CAUZA COPACILOR. NU MAI FITI IPOCRITI! NU MAI PUPATI CURUL SOSETELOR! ERA DOAR O CONCLUZIE A COMENTARIILOR DE PANA ACUM , FATA DE CEEEA CE AU FACUT ,CEI DIN CONDUCEREA CENTRALA. DACA ERA FOSTUL GUVERN,ERATI MORTI SI VOI, CEEA CE NU VA DORESC! FITI OBIECTIVI, CE NAIBA! ,SUNTETI PROFESIONISTI! MANA INTINSA, CARE NU SPUNE O POVESTE….

  2. am avut o parere foarte buna despre dl Tataru dar incet incepe sa dezamageasca speram ca nu e din pricina stresului si a supra solicitarii sa nepastram verticalitatea – succes si Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.