Moment de reculegere la ISU Neamț pentru pompierul de la Cernavodă răpus de coronavirus

” Pompierii nu mor niciodată, ei ard pentru totdeauna în inimile oamenilor ale căror vieți le-au salvat”- Susane Diane Murprhee

Pompierii de la ISU Neamț au ținut astăzi, 21 aprilie, un moment de reculegere pentru camaradul lor Viorel Dîmboi din cadrul ISU Dobrogea,  Detașamentul Cernavodă.
Preț de 13 ani, acesta a slujit cu devotament și credință această nobilă armă. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
Plutonierul adjutant Viorel Dîmboi era conducător auto pe autospecialele de stingere. S-a simțit rău pe 12 aprilie, când a fost internat în spitalul din Cernavodă, de unde a fost transferat ulterior la Medgidia și la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. A fost confirmat cu Covid-19, iar pe 17 aprilie, când starea i s-a înrăutățit, a fost transferat la Institutul Matei Balș, unde a încetat din viață. Viorel Dîmboi avea doar 48 de ani. (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. Frate, frate tocmai la Poiana Teiului au găsit țină momentul de reculegere 6 militari!! Se vede că lipsește generalul Nițică!! Când era el se ținea la Piatra Neamț toată unitatea!! Se cunoaște că e debandada în unitate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.