Horoscop 17-23 mai

pietricica turism

„Zona de iradiere în timpul funcționării telefonului mobil este creierul şi receptorii analizatorilor vestibulari (auditivi și de echilbru) şi vizuali.

Unui risc deosebit se supun oamenii care vorbesc la telefon în automobil. Dacă antena aparatului se află în interiorul mașinii, corpul acestuia devine rezonant şi intensifică de câteva ori gradul de absorbție al iradierii.

(Centrul de tehnologii bio-informationale. Compania NEOTEK)

Berbec

Zilele de 17-18 sunt spectaculoase pentru cariera nativilor din Berbec. Pluton și Jupiter sunt în armonie cu Soarele, aducând oferte, oportunități, încheieri de contracte avantajoase pe termen lung.

Luna Nouă din 22 mai cade în Gemeni. Această Lună nouă luminează Casa comunicării Berbecilor. Aceștia vor avea mai mult de scris și de vorbit decât de obicei. Nativii care lucrează ca scriitori, jurnaliști ori au în fișa postului să comunice, vor avea de lucru peste normă. Dar, Universul îi ajută. Așa că, este un bun început pentru inițierea unor proiecte de comunicare.

Luna Nouă îi apropie pe Berbeci de fratele sau sora pe care o au. Sunt implicați aici și verișorii nativilor.

Taur

Cele mai bune zile din mai pentru Tauri sunt 17 și18 mai. Veștile pe care le primesc nativii în aceste zile le vor reda încrederea în forțele proprii.

Soarele luminează zodia Taurului și influențează pozitiv pe Jupiter care se află în Capricorn.

Veștile pe care le primesc nativii pot veni de la o universitate, o companie de publicare sau radiodifuziune sau orice are legătură cu comunicațiile, de la instanțele de judecată.

Cele mai importante schimbări interioare pe care le trăiesc acum Taurii se pot petrece între 17-18 mai. Aceștia au sclipiri de intuiție și creativitate

Venus recomandă Taurilor să-și rafineze metodele și propunerile pe care le fac.

Luna Nouă în Gemeni din 22-23 mai îi ajută pe Tauri să găsească surse noi de venituri.

Gemeni

Până la data de 22 mai, când Luna Nouă intră în zodia Gemeni, nativii doresc să „hiberneze”. După această Lună Nouă, Gemenii sunt impulsionați

să devină extrem de productivi și chiar vor reuși acest lucru.

Luna Nouă din Gemeni își unește forța cu Saturn, Jupiter și Pluton, formând o conjunctură deosebit de armonioasă și avantajoasă pentru nativii din Gemeni.

Această Lună Nouă oferă Gemenilor idei noi despre cum să facă bani. Chiar din două surse.

Venus și Mercur se află într-un unghi perfect față de Jupiter și Pluton Casa parteneriatelor Gemenilor se află avantajată de această conjunctură.

Un partener de afaceri ori unul romantic îi poate ajuta pe nativi în domeniul economic.

Rac

Venus este retrograd. Mercur se pregătește pentru mișcarea retrogradă începând cu iunie. Racii trebuie să se grăbească pentru a obține semnăturile de încheiere a acordurilor.

Luna Nouă din 22 mai cade în Gemeni. Această Lună Nouă va influența ideile nativilor până la sfârșitul lunii mai. Să nu uităm că Venus reglementează profiturile, iar în aceste zile, acestea pot întârzia.

Racii au în Casa secretelor și a vieții private Luna Nouă, Soarele, Venus și Mercur. Aceste planete îi ajută să-și planifice în detaliu acțiunile pentru anul următor.

Cu Venus retrograd, proiectele legate de casă, de membrii familiei și de evenimentele caritabile, dar și cele sociale, sunt amânate.

Leu

La 17 mai, lucrurile vor deveni și mai bune pentru Lei. Jupiter se află într-un unghi ideal față de Soare. Chiar dacă 17 mai cade într- o duminică, nativii pot primi vești legate de serviciu, de oportunități de dezvoltare personală.

Nativii din Leu sunt acum în postura de a descoperi un job deosebit, care să răspundă cerințelor lor de timp și salariale. Nu este neapărat vorba despre venituri foarte mari, ci despre un raport muncă/remunerație excepțional.

Mercur primește influențele puternice de la Soare, la care se adaugă sarea și piperul de la Jupiter și Pluton.

La 22 mai, Luna Nouă în Gemeni, cade în Casa prieteniei Leilor. Această zonă reglementează și apartenența la grup.

Mai mult ca sigur că un prieten le va fi de mare ajutor Leilor în ceea ce privește avansarea în carieră.

Fecioara

Proiectele creative sunt acele lucruri de făcut în această perioadă de criză care aduc succes nativilor din Fecioară. Chiar dacă sunt persoane conservatoare, nativii se remarcă până prin 18-19 mai datorită ideilor futuriste și originale.

Luna Nouă și Soarele din 22 mai dansează astrologic, în cel mai armonios mod, cu Jupiter și Pluton. Luna Nouă aduce nativilor din Fecioară și ajutor de la Saturn, care tranzitează acum zodia Vărsător.

Toate acestea conduc la concluzia că, ziua de 22 mai, dar și următoarele 5-6 zile, sunt deosebite pentru Fecioare. Astrele vor oferi nativilor un suport energetic și informațional cum rar se întâmplă.

Luna Nouă deschide o cale care se va întinde pe săptămâni bune. Sau altfel spus, va deschide un portal al oportunităților.

Balanța

Lună Nouă din 22 mai, cade în Casa ce reglementează învățământul superior, mai exact liceul, dar și alte forme de învățământ. Nativii care au de susținut un examen de calificare după apariția Lunii Noi, vor beneficia de resursele de a-l trece cu brio.

Pentru Balanțe viața va deveni mai ușoară după apariția Lunii Noi care cade în Gemeni. Mai ales că Gemenii sunt un Semn de Aer, asemănător cu cel al Balanței.

Luna Nouă, împreună cu Soarele, Venus și Mercur deschid calea nativilor spre călătorii îndepărtate. Regulile pandemice s-au relaxat. Chiar dacă mai există formalități de îndeplinit pentru călătoriile internaționale, acestea nu mai sunt imposibile.

De asemenea, Venus și Mercur îi ajută pe nativii din Balanță în căutările lor intelectuale.

Până la sfârșitul lunii mai, nativii se bucură de  Este un aspect ceresc, unul dintre cele mai bune, mai armonioase pe care le puteți obține.

Scorpion

Soarele coordonează Casa prestigiului și a onorurilor nativilor din Scorpion. Zilele de 17-18 mai se află sub căldura benefică a Soarelui. La 17 mai, Jupiter este coordonat de către Soare, spre a putea oferi nativilor o oază de liniște în stresul cotidian pandemic.

Pot acum apărea oportunități de serviciu pentru Scorpioni, respectiv un nou loc de muncă sau avansarea în carieră la locul de muncă actual. Nativii medici au parte de unele provocări profesionale și relaționale.

Discuțiile financiare se vor intensifica după ce Luna Nouă va intra în Gemeni. Data de 22 mai este ca o graniță pentru mulți nativi, indiferent de zodia în care s-au născut.

Luna Nouă tranzitează Casa banilor altor persoane a Scorpionilor. Este o perioadă în care nativii se pot împrumuta, pot căuta finanțare pentru studii sau pentru o locuință.

Nativii aflați la finalul divorțului în această perioadă vor afla uimiți că lucrurile au fost partajate corect.

Săgetător

Faptul că Mercur își începe mișcarea retrogradă din a doua decadă a lunii iunie pune o oarecare presiune pe Săgetători. Aceștia trebuie să semneze contractele aflate în discuție, să găsească modalități de întărire a acordurilor. Vara se anunță destul de schimbătoare pe plan financiar, iar contractele încheiate acum le vor fi de ajutor nativilor.

Jupiter și Pluton protejează interesele Săgetătorilor pe tot parcursul acestui an, având în vedere că aceste două planete tranzitează Casa veniturilor obține a acestora.

Chiar dacă ne aflăm în plină criză economică, există numeroase firme doritoare să angajeze nativii din Săgetător.

Zilele de 17-18 mai aduc numeroase ocazii nativilor pentru a câștiga bani.

Luna Nouă din 22 mai creează condițiile optime pentru ca nativii să-și poată clarifica sentimentele. La sfârșitul lui iunie, Venus va intra în mișcare directă în Casa căsătoriei și a angajamentului nativilor din Săgetător. Iar atunci, se poate lăsa cu o nuntă sau măcar cu o logodnă!

Capricorn

O lună Nouă superbă cade în 22 mai în Casa lucrului de zi cu zi a nativilor din Capricorn. Nativii se pot aștepta să fie cooptați la dezvoltarea unui nou proiect.

Cei care au propria afacere vor primi provocările unui nou client.

Capacitatea nativilor de a vorbi și de a scrie clar ar putea fi motivul pentru care ați fi ales pentru noul proiect sau dacă ești tehnic, atunci poți scrie sau supraveghea codul.

Saturn aduce siguranța financiară pentru Capricorni în această perioadă. Aproape că garantează că, tot ceea ce lucrează nativii începând cu Luna Nouă din 22, va fi plătit.

Jupiter și Pluton tranzitează zodia Capricorn. Pentru a beneficia de ajutorul financiar oferit de planete, nativii vor trebuie să caute asiduu proiecte sau locul de muncă dorit.

Vărsător

Luna Nouă în Gemeni din 22 mai luminează Casa iubirii adevărate  a nativilor din Vărsător.  Această zonă din horoscopul Vărsătorilor aduce ocazii de relaxare pentru nativi, dar și posibilitatea de a face cunoștință cu o persoană nouă. Și o relație romantică se poate înfiripa în aceste zile, în care trebuie păstrată distanța socială. Iar genul acesta de relație poate dura destul de mult timp, chiar o viață de om.

Dacă privim spre Jupiter și Pluton, acestea tranzitează zodia Capricorn, dar spre ieșire din ea. Și intrare în Vărsător. Aflate aproape la granița dintre zodii, aceste două astre aduc o serie de avantaje nativilor din ambele zodii.

Iar Soarele se pare că se ocupă de viața sentimentală a nativilor.

Pești

La 17 mai, Jupiter și Soarele sunt aliniate perfect. Această zi, dar și următoarea, pot fi considerate cele mai  bune pentru nativii din Pești. Cariera nativilor sigur va fi una dintre categoriile beneficiare ale influenței pozitive a astrelor.

Luna Plină din 22 mai cade în Gemeni. Casa familiei nativilor din Pești este vizitată de Luna Nouă, alături de Soare, Venus și Mercur.

Peștii au acum oportunitatea de a progresa în domeniul vieții domestice, intime. Faptul că au trebuit să stea alături de familie, i-a determinat să-și schimbe comportamentul. Iar dacă nu au făcut-o, cu atât mai neplăcut pentru ei. Ei au acum șansa de a deveni mult mai înțeleși de către familie, dar și ocazia de a-i înțelege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.