Horoscop 28 mai-3 iunie

În lunile iunie și iulie vor fi trei eclipse: o eclipsă de Lună în Săgetător, altă eclipsă de Lună în Rac și o eclipsă de Lună Plină în iulie. Nu se inițiază nimic în apropierea acestor evenimente cosmice.

Acesta este un an în care oamenii trebuie să aleagă datele importante foarte atent.

 

Berbec

Marte tranzitează zodia Pești până la 27 iunie. Acesta este un semnal pentru ca nativii să-și monitorizeze starea de sănătate. De asemenea, le transmite acestora să facă pauze în ritmul lor nebun din ultima lună. Apare și dorința de confidențialitate la nativii din Berbec. Aceasta se datorează faptului că Marte trece și prin Casa secretelor. Din iulie și până în ianuarie 2021, Berbecii nu vor mai avea pauze, astfel că iunie pare potrivită pentru refacerea forțelor.

Neptun își începe mișcarea retrogradă din 22 iunie. Expresia „ritm lent” este subestimată în acest caz.Berbecii trebuie să caute un moment în iunie, pentru a repara ceea ce nu funcționează, pentru a-și perfecționa metodele, abordările și presupunerile.

Taur

Între 28 mai-13 iunie, Marte oferă nativilor din Taur energie, inițiativă, încredere în sine și curaj. Toate aceste calități manifeste la serviciu vor impresiona superiorii nativilor. Sex-appeal-ul Taurilor este vulcanic. Carisma magnetică pe care o afișează nativii îi ajută la îmbunătățirea relațiilor sau începerea unei aventuri. Competitivitatea face parte din atitudinile nativilor datorită lui Marte. Aceștia pot începe proiecte noi. Între 5-30 iunie, Mercur le va oferi Taurilor vești bune și conversații plăcute. Este o perioadă ocupată, dar productivă, este bună pentru socializare, scris, discuții, examene, acțiuni de vânzare-cumpărare.

Gemeni

Venus tranzitează zodia Gemenilor, dar se află în mișcare retrogradă până la 24 iunie. Aflându-se în această stare fără vlagă, Venus le poate sugera nativilor să ezite, atunci când trebuie să continue relația de care se bucură în acest moment.Este posibil ca nativii să aibă nevoie să judece mai bine situația lor amoroasă. Să nu se pripească. Între 1-13 iunie, Soarele și Marte vor testa caracterul Gemenilor. Aceste teste vin din partea concurenților și a inamicilor. Se recomandă o poziție defensivă. Între 1-4 iunie, Venus și Marte amplifică impulsurile sexuale ale nativilor. Dar aceste planete pot provoca furie, lipsa autocontrolului și impulsivitate.

Rac

Marte se deplasează prin Pești, un Semn de Apă identic cu cel al Racului. Până prin 27 iunie este optim ca nativii să meargă într-o vacanță, dar acest lucru nu este posibil datorită condițiilor sociale impuse de Covid-19. Sau poate vor deveni posibile! Oricum, Marte va reduce orice anxietate care are legătură cu banii. „Visatul cu ochii deschiși” a devenit o tehnică NLP destul de apreciată. Racii au acum deschiderea necesară pentru a vizualiza propriul viitor. Aceste evadări din realitatea îi ajută să-și întărească încrederea în forțele proprii și mai ales într-un viitor benefic. Spre sfârșitul lunii, nativii ar putea avea parte de ceva surprize plăcute din partea prietenilor.

Leu

Uranus are legătură cu viitorul, iar Saturn vorbește despre trecut. Provocarea Leilor este să aleagă ce să salveze pe măsură ce înaintează în proiectul lor și cum să inoveze și să își adapteze munca la condițiile schimbătoare ale pieței. Aceasta este o temă de mare amploare pentru 2021, mai importantă decât realitatea trăită acum. Este momentul ca nativii să se modernizeze, tehnic și moral. Este un proces care nu poate fi făcut în două zile, ci care necesită multă gândire și meditație. Între 7 iunie-13 iulie, Venus îi ajută pe nativi să devină mai extrovertiți. Ei vor dori să-și arate dragostea și afecțiunea pentru cineva special. Leii pot face aceasta și prin complimente, cadouri, favoruri. Venus retrograd până la 25 iunie sugerează că vechii prieteni sau iubiți ai nativilor pot reapărea pentru a rezolva problemele karmice.

Fecioară

Marte tranzitează zodia Pești până la 27 iunie. Această tranziție oferă nativilor din Fecioară timpul și motivația pentru a se concentra asupra partenerului lor. Dacă aceștia locuiesc împreună, se pot detensiona gătind mese exotice, ajutându-se și fiind prezenți.Traiul în comun într-un apartament la bloc poate avea provocări originale.

Acestea sunt perioade de încercare și toată lumea se adaptează la acest tip de normalitate. Jupiter în Casa iubirii adevărate a Fecioarelor ajută nativii să se armonizeze în relația lor de iubire până la începutul lui iunie. Între 7 iunie și jumătatea lui iulie, Venus îngreunează dăruirea și primirea iubirii. Nativii pot experimenta anxietatea socială, pot trăi ceva greutăți financiare, dar vor trece și peste aceste perturbări ale vieții.

Balanță

Venus este retrograd până la 24 iunie.Venus stăpânește dragostea, iar zodia Balanță este guvernată de Venus. Nativii care se află implicați într-o relație de dragoste, dar nu sunt căsătoriți, să aibă răbdare cu ideile despre căsătorie, cununie. Până la 7 iunie, Mercur amplifică ritmul vieții nativilor din Balanță. Aceștia pot deveni neliniștiți sau confuzi.  Să asculte cu atenție și să explice clar pentru a evita neînțelegerile. Jupiter se află în mișcare retrogradă până la jumătatea lui septembrie. Acest aspect va crea bariere în calea progresului pe toate nivelurile, personal și profesional. Se recomandă continuarea proiectelor deja începute, dar nu se recomandă inițierea de noi planuri.

Scorpion

Marte este foarte puternic și vital în zodia Pești până la 24 iunie. Casa iubirii adevărate a Scorpionilor este inundată de energiile lui Marte.Nativii care locuiesc împreună cu partenerul lor vor intra într-o etapă relaxantă și distractivă. Ce este mai important, umorul va reveni în relația Scorpionilor și, în general, lucrurile se vor îmbunătăți. Dacă doresc un bebeluș, nativii vor constata că acesta este deja pe drum. Marte în Pești va marca unul dintre momentele ușoare ale anului. Scorpionii singuri se pot distra cu o aplicație de întâlniri. Dar, să nu ia lucrurile în serios. Astrele nu sunt favorabile pentru noi începuturi. Uranus are potențialul unor schimbări rapide sau neașteptate în viața nativilor. Aceștia vor trebui să reacționeze rapid la schimbarea circumstanțelor. Cheia pentru a face față acestei energii perturbatoare este o atitudine deschisă și dorința de adaptare.

Săgetător

Până în iulie, Săgetătorii vor avea o idee mai bună despre cum să revitalizeze propria relația romantică. Hotărârea finală pe care o vor lua nativii în această perioadă îi va face fericiți. Dacă se află într-o relația fără viitor, despărțirea le va lua o povară imensă de pe umeri. Iar, dacă se simt îndrăgostiți, sentimentul de siguranță va fi susținut de căsătorie. Cu Venus atât de agitată, nativii au nevoie de timp pentru sortarea și filtrarea sentimentelor. Până la 13 iunie Marte creează o acumulare de tensiune și o nevoie puternică de afirmare. Săgetătorii să evite acțiunile impulsive și asumarea de riscuri. Mai ales cele care implică infectarea cu noul coronavirus. Nativii se pot destresa prin sport, sex sau vizionare de filme. Tensiunea în relația nativilor poate apărea și dacă nativii demonstrează mereu că sunt mai puternici.

Capricorn

Venus coordonează Casa avansării profesionale. Dar, până la 24 iunie, se află în mișcare retrogradă. Iar această situație se suprapune peste agitația provocată de Marte. Chiar dacă nativii din Capricorn vor primi oferte care le fac cu ochiul, mai ales oferte din afara companiei unde lucrează, ei trebuie să le zică „pas” acestora.

Dacă vor accepta un loc de muncă când Venus este retrograd, s-ar putea să nu se finalizeze bine. Dar, Capricornii aflați în șomaj pot risca cu acest job. Între 3-7 iunie. Mercur și Uranus aduc vești interesante și implică nativii în discuții stimulante. Rutinele zilnice ale Capricornilor se vor schimba. Pe acest nou drum, nativii vor învăța lucruri noi și vor întâlni oameni noi. Vor avea sclipiri de intuiție care îi ajută să descopere propriul viitor.

Vărsător

Jupiter și Pluton călătoresc acum către poarta de ieșire din Capricorn, încât sunt practic în zodia Vărsător. Energiile acestor astre aduc armonie nativilor din Vărsător la sfârșit de mai. Acesta este motivul pentru care Vărsătorii ar putea întâlni pe cineva special cu care să dezvolte o relație. Venus în Gemeni până la 7 august este zona perfectă din horoscop unde se poate plasa Venus ca să fie de ajutor Vărsătorilor. Până la jumătatea lui iulie, Saturn aduce nativilor recompensele meritate pentru anii de eforturi depuse în vederea atingerii succesului. Până la 11 iunie, Soarele aduce nativilor din Vărsător calm interior și echilibru. Acest lucru adaugă armonie relațiilor nativilor. Aceștia vor fi mai eficienți și mai productivi.

Pești

Marte în Pești aduce opoziție din partea familiei, a soțului/soției nativilor, chiar a colegului de cameră. Indiferent ce vor să demareze acum Peștii, aceștia să fie pregătiți pentru a rezista „atacului” celor apropiați. Discuțiile sunt în general în legătură cu banii pe care nativii doresc să-i investească. Între 1-4 iunie, cuadratura dintre Venus și Marte crește impulsul sexual, dar poate provoca furie, lipsa autocontrolului și impulsivitate. Pot apărea disensiuni în relația Peștilor, mai ales dacă există deja o tensiune sexuală. Nativii pot vinde cu succes rețetele preferate, fotografii sau povești pe care le-au auzit la știri. Fie că o fac pe un blog, fie pe Facebook, ori Tweeter, poveștile devin de succes.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *