Mișcare surprinzătoare: Notificare de reziliere a contractului pentru drumul Bicaz-Poiana Largului!

În timp ce opinia publică discută despre finalizarea lucrărilor de pe drumul care leagă orașul Bicaz de Poiana Largului, avem confirmarea că s-a depus o notificare la DRDP Iași prin care este anunțată intenția de reziliere a contractului. Dl. Gheorghe Vlasie, omul care conduce  Aqua Parc Roznov a spus că, printr-o firmă de avocatură, a fost trimisă respectivă notificare, iar motivul principal invocat ține de neplata lucrărilor efectuate.

În aceste condiții, cel mai probabil, vom asista la un proces și la o prelungire a incertitudinilor privind darea în folosință a drumului respectiv.

Reamintim că lucrările au fost contractate pe DRDP Iași cu o asociere de firme formată din Aqua Parc Roznov, în procent de 85%, Danlin XXL  – 10% și Mavgo Holding – 5 %. În acest moment se vorbește că peste 80% din lucrări ar fi făcute. (V.B.)

3 comments

 • Onelian

  mai 28, 2020 at 9:38 am

  Toți cei care cută nod în papură la orice s-ar construi în România trebuie băgați în pușcărie fără nici un fel de discutie.Nu Vă mai ajung bani niciodată fiindcă furați in dravi…., trebuie verificați toți la sange și hoți dovediți la pușcărie de la 10 ani în sus să se sature de furat banuul public…derbedeii! !

  Răspuns

 • constantin

  mai 28, 2020 at 11:24 am

  Ce blestem pe oamenii din zona de a suporta asemenea magarii.Daca cei de la pnl cred ca au facut o mare isprava fiindca se lupta cu psd se inseala.Indiferent de problemele aparute pana la aceasta data drumul trebuia terminat si apoi sa se notifice si sa-si bage hartiile undeva.Chiar nu va e rusine sa ne chinuiti atat.Acum toti neaveniitii fug dupa case de avocatura si o fac pe desteptii in loc sa fi respectat termenul de finalizare a lucrarilor, calitatea lucrarilor etc.

  Răspuns

 • Bogdan

  mai 29, 2020 at 2:17 pm

  Interese peste interese, la noi “oameni de rând” nu va gândiți , interesele voastre sunt mai presus de orice din câte se pare…! Sper sa existe un D-zeu …!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *