Nemțeanul Liviu Tudor a donat 90.000 lei Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri plecați din Neamț, dl. Liviu Tudor, în prezent proprietarul Genesis Property, a donat o sumă importantă celui mai mare spital din Neamț. Despre Liviu Tudor se paote spune acum că este unul dintre proprietarii semnificativi de spații de birouri din România, dacă nu cumva cel mai important. Iată conținutul informării de presă primită la redacție.

Genesis Property își reafirmă susținerea pentru cadrele medicale din prima linie și donează 90.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

”București, 11 mai 2020 – Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de clădiri de birouri de clasă A, sprijină cadrele medicale și pacienții afectați de virusul SARS-COV-2 printr-o contribuție financiară de 90.000 lei care a fost direcționată către Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Fondurile susțin activitatea curentă a spitalului și achizițiile de materiale pentru protejarea personalului medical și a pacienților cu COVID-19.

“Noi, echipa Genesis Property, suntem alături de toți profesioniștii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a SARS-COV-2. Le mulțumim doctorilor, asistenților și tuturor profesioniștilor de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț pentru eforturile depuse pentru binele comunității lor”, a declarat Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Genesis Property a donat până acum sistemului sanitar din România aproximativ 400.000 de lei, inclusiv Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, și s-a alăturat inițiativei Donează pentru linia întâi promovată de companii românești care asigură aprovizionarea cu materiale medicale pentru sistemul sanitar.”

(M.N.)

adolescenteen news

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.