Performanță media: Nemțeanul ascultat în fiecare sâmbătă de 500 de mii de oameni

pietricica turism

În acest moment este probabil nemțeanul care are cea mai audiată emisiune din țară iar influența sa pe respectiva nișă de ascultători este covârșitoare. Doctorul Liviu Harbuz, omul pe care îl puteți vedea în fiecare joi la ”Cafeaua de dimineață” pe mesagerulneamț.ro, a spulberat toate recordurile de audiență cu emisiunea sa “Prieteni fără cuvinte” de la Europa FM.
Potrivit Studiului de Audiență realizat pentru perioada 6 ianuarie- 26 aprilie 2020, emisiunea lui Liviu Harbuz a înregistrat o creștere mai mult decât semnificativă a numărului de ascultători, de peste 60%, iar cota de piață a crescut la 90%. Studiul respectiv a stabilit că emisiunea “Prieteni fără cuvinte” este ”cea mai ascultată la nivel național între stațiile private – 500 de mii de oameni aleg să își petreacă fiecare dimineață de sâmbătă alături de Liviu Harbuz.”
La nivelul localităților urbane creșterea numărului de ascultători a fost de peste 50%, ceea ce face ca emisiunea să fie cea mai ascultată în orașele țării, în rândul stațiilor private. În București, de exemplu, numărul de ascultători a crescut de la 18 la 22 de mii, situând emisiune pe locul 3 în capitală, între stațiile private. Iar la concurența care există pe aceată piață, performanța este extraordinară.

(V.B.)

1 COMENTARIU

 1. Dl. dr. Harbuz aparea si in textul unei piese a formatiei Fara Zahar, intitulat: Ler de ler, cu mai mult de zece ani in urma:
  La poarta bate un om bun/Ca uite, cainele nu-l musca
  Sa fie, oare, Mos Craciun? /Este vestitul Stefan Hrusca.
  …………………………………………………………………………..
  Si am ca plan de viitor /Sa-mi pun de-o parte niste lei
  Sa vina doctorul Harbuz / Sa mi-l dreseze pe Grivei – )))

  https://www.youtube.com/watch?v=nWiyx6TsSAA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.