Polițist cu experiență, pregătit să candideze la Târgu Neamț

pietricica turism

O dată cu expirarea perioadei stării de urgență politicienii au intrat în alertă, deoarece alegerile locale le bat la ușă. Una dintre localitățile în care toată lumea ar vrea să câștige poziția de primar, nu neapărat pentru importanța sa economică, este Târgu Neamț, unde victoria ar avea mai mult valoare de simbol.

În acest moment există părerea unanimă că actualul primar Daniel Harpa este favorit pentru un nou mandat, chiar și ca independent, cu condiția să își mai dorească asta. Iar celelalte partide caută cu asiduitate candidați care să-i poată pune probleme. Cel puțin la nivelul Partidului Național Libera căutările sunt în toi și, în lipsa unei certitudini, se aruncă pe piață tot felul de nume. Asta și pentru că sondajul comandat se pare că este pe undeva pe la jumătate și va fi greu de finalizat chiar și telefonic. O primă concluzie pare să se fi conturat în urma mai multor discuții purtate în locația primitoare a unui consilier liberal. Candidatul cu cele mai mari șanse ar trebui să fie tot un polițist, pe modelul actualului primar, cunoscut în zonă, care la rândul său să fi interacționat cu cât mai mulți oameni.

Șeful poliției din Târgu Neamț nu pare să dorească să intre încă în politică, dar asta nu înseamnă că nu există colegi care să-și dorească să schimbe poziția la strâns mâna în momente oficiale

Din jobenul cu candidați a ieșit o propunere care se dorește câștigătoare. Este vorba despre un fost polițist din Târgu Neamț, cu diverse funcții de conducere, ieșit între timp din sistem, pe motiv de pensionare. Chiar dacă a părăsit serviciul activ, a rămas totuși aproape de colegi, cu care interacționează prin prisma noilor activități și, important pentru cei care-l curtează, și-ar fi dat un acord de principiu că acceptă nominalizarea. Și ce putem spune cu certitudine în acest moment, nu este vorba despre un fost șef al poliției județene care locuiește în oraș.

Evident că liberalii au luat în calcul și dacă nu cumva personajul este unul ”sub acoperire”, care ar candida doar de formă. (M.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.