Șefa Centrului de Transfuzie Neamț reclamată la Ministerul Sănătății

Prefectul George Lazăr a declarat astăzi că a redirecționat către Ministerul Sănătății solicitarea lui Florin Hozoc de demitere a directoarei Centrului de Transfuzie Sanguină Neamț, dr. Victoria Marin. Omul de afaceri care a donat echipamentul de recoltat plasmă convalescentă, a fost nemulțumit din start de atitudinea doctoriței Marin, care, în opinia lui, a căutat constant motive să nu instaleze echipamentul. Florin Hozoc a spus că a aflat că șefa centrului a mai primit un echipament medical în 2010 pentru citafereză și nu l-a utilizat vreme de un an și jumătate, până ce toate kit-urile au expirat.

Având în vedere dificultățile până la instalarea echipamentului și recoltarea primelor doze de plasmă, Florin Hozoc a cerut în repetate rânduri demiterea doctoriței Victoria Marin, dar este prima dată când face acest lucru în scris, printr-o adresă înaintată prefectului. Dincolo de faptele deja petrecute, omul de afaceri are rezerve în privința modului în care ar putea fi utilizat aparatul donat de el dacă șefa centrului de transfuzie rămâne pe funcție.

Urmează ca Ministrul Sănătății, care de altfel a fost implicat în discuțiile despre problemele ridicate de doctorița Marin ca să-și justifice refuzul, să decidă ce măsuri ia împotriva ei. (V.B.)

One comment

  • E. Vasilescu

    mai 18, 2020 at 1:18 pm

    Daca la Spital au pus administrator de pompe funebre, la Transfuzii ar merge un administrator de cimitir. Poate Dulama ?! Are dosar de partid la fel de bun.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *