Spital Târgu Neamţ: Șeful secției ”Medicină Internă” schimbat în urma unei anchete interne!

Începând de luni, 18 mai, noul şef a Secţiei de Medicină Internă din cadrul spitalului orăşenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ este dr. Mihaela Antohi.

Aceasta îl va înlocui pe dr. Tudorel Axinia, care a ocupat mai mulţi ani această funcţie şi a fost şi manager al spitalului o perioadă bună de timp, pe vremea fostului primar Decebal Arnăutu.

Mihaela Antohi este medic primar medicină internă, cu competenţă în ecografie generală şi specialist diabetologie. A mai fost manager al spitalului în perioada 2005-2009, iar în ianuarie 2015 a fost numită manager interimar pentru o perioadă de un an .

Având în vedere cazul mediatizat al pacientei infectate cu Covid-19, care a fost internată la spitalul Târgu Neamţ, în secția de Medicină Internă, în acelaşi salon cu alte două paciente care au decedat ulterior, rezultatele anchetei interne, comitetul director a fost obligat să ia niște pentru a preveni repetarea unor asemenea situaţii. Astfel, tot personalul implicat a fost sancţionat şi s-a decis numirea în postul de şef de secţie la medicină internă a doamnei doctor Mihaela Antohi, un om cu multă experiență și a cărei competență profesională este recunoscută. Îi urez mult succes şi putere în responsabilizarea personalului medical”, ne-a declarat dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului.

C.T. STURZU

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.