Tot ce trebuie să știi despre tarot ca să câștigi în viață

Despre cărțile de tarot se știe că au apărut la începutul secolului XV. Cunoscut iniţial sub denumirea de tarock, este un set de cărţi folosit pentru jocuri cu acelaşi nume în regiuni din Italia, Germania și Austria. 3 secole mai târziu, tarotul începea să fie folosit intens în ocultism. Sunt 78 de cărţi într-un pachet de tarot, distribuite în arcane majore şi arcane minore. Arcanele majore reprezintă primele 22 de cărţi din pachetul de joc, în timp ce arcanele minore cuprind celelalte 56 de cărţi din pachet.

Cum se face o citire în cărţile de tarot?

Citirea cărţilor de tarot poartă numele de etalare şi se referă la modul în care se extrage fiecare carte din pachet şi se depune pe masă. Sistemul de etalare depinde însă de întrebarea la care se vrea răspuns, de poziţia cărţii şi de orientarea acesteia. Există mai multe tipuri de etalare, precum cea astrologică, arborele vieţii şi crucea celtică. Din toate, cea mai cunoscută şi utilizată atât în vechime cât şi în timpurile noastre este crucea celtică.

Etalarea astrologică cuprinde mai puţine cărţi. E cel mai uşor de efectuat şi interpretat. 12 cărţi foloseşte etalarea astrologică şi răspunde la întrebări folosind simbolurile zodiacale.

Crucea celtică presupune etalarea cu 10 cărţi de tarot care răspund la întrebări legate de relaţiile familiale, cele care ţin de reuşita în carieră şi viaţă. Cele 10 sau 12 cărţi se aleg din pachetul de tarot de cel care doreşte să afle răspunsul la o întrebare. Etalarea acestora pe masă se face de cel care interpretează poziţia şi semnificaţia fiecărei cărţi. Pentru a face acest lucru, este necesar ca aceste cărţi să fie aşezate sub forma crucii. Arborele vieţii foloseşte de asemenea 10 cărţi de tarot şi dă răspunsuri la întrebări legate de prezent, trecut şi viitor.

Reține! Cele 10 sau 12 cărţi se aleg din pachetul de tarot, iar etalarea lor pe masă se face de cel care interpretează poziţia şi semnificaţia fiecărei cărţi în parte. Este necesar ca aceste cărţi să fie aşezate pe masă sub o anumită formă (în funcție de tipul etalării).

Cele mai populare 3 tipuri de tarot

Tipurile de tarot reprezintă de fapt modalitatea de etalare a cărţilor. Aşa cum am amintit mai sus, există 3 cele mai populare astfel de tipuri de tarot: Crucea celtică, Arborele vieţii și tarotul astrologic sau zodiacal. Ceea ce le diferenţiază este modul în care fiecare carte este citită, informaţiile astfel colectate fiind puse cap la cap şi oferind răspunsul la întrebarea pusă.

  • Pentru cele 2 tipuri de tarot care folosesc câte 10 cărţi, singurul lucru în comun se poate considera cartea 10. Această carte dă, în ambele cazuri, rezultatul sau răspunsul final la întrebarea pusă. Celelalte cărţi oferă o interpretare distinctă, care ţine de dispunerea acestora pe masă.
  • În cazul etalării astrologice, cele 12 cărţi se poziţionează circular pe masă. Dacă cartea 1 reprezintă personalitatea, cartea 10 este definitorie pentru cariera, în timp ce cartea 12 este cea care pune în evidenţă karma.

În ce scopuri poate să fie folosit tarotul

Prin tarot se urmăreşte aflarea unor răspunsuri. În mod practic, se răspunde la întrebări care ţin de timp, precum trecut, prezent şi viitor şi modul în care sunt influenţate relaţiile de familie, dragoste sau carieră.

Tarotul ca să ai noroc

Norocul este reprezentat de semnul de pentagrame şi se pare că beneficiezi din plin de el dacă ți se ivește la o citire. Practic, banii pot să vina la tine indiferent ce ai face, și ar trebui să încerci chiar și jocuri de noroc! Dacă simţi nevoia să încerci lucruri noi, interesul ar trebui să fie cu atât mai mare cu cât sumele pe care le poţi dobândi astfel sunt deosebit de consistente. Singura ta problemă rămâne cum să alegi din această multitudine de oferte speciale  online. Ca să îţi uşurăm sarcina, aici găseşti cele mai mari oferte bonus fără depunere din România.

Tarotul în carieră

Cariera interesează pe fiecare dintre noi. Să ai succes în afaceri sau să performezi la locul de muncă oferă stabilitatea financiară pe care ţi-o doreşti, şi implicit siguranţa zilei de mâine. Cărţile de cupe sunt reprezentative pentru carieră. Elementul care le defineşte este apa. Prin urmare, te mişti precum peştele în apă la locul de muncă, iar provocarile nu ţi se par prea mari. Este momentul să te impui şi să scoţi la iveală calităţile de lider pe care le posezi.

Tarotul în dragoste

Dragostea este sentimentul uman fără de care nu putem trăi. Până la urmă, această trăire ne diferenţiază ca specie pe pământ. Cartea de bate este asociată focului, aşa că orice etalare care va cuprinde acest semn este benefică pentru tine. Ai ocazia să întâlneşti dragostea adevărată după care tânjeşti atât de mult! Este posibil să o găseşti mai repede decât te-ai putea gândi. Dacă ai găsit-o deja, este timpul să o oficializezi. Eşti la un pas de a-ţi întemeia o familie.

Tarotul pentru sănătate

Sănătatea sau posibila deteriorarea a acesteia este o întrebare foarte des pusă la tarot. Spadele sunt cărţile care îţi răspund la nedumerire. Asociat cu aerul, acest simbol îţi dă garanţia că sănătatea ta este una bună. Sunt recomandate ieşirile în natură. Dacă ai posibilitatea, fa o deplasare la munte, pentru că se poate dovedi extrem de benefică. Aerul puternic îţi întăreşte imunitatea şi îţi dă în plus o stare de bine şi relaxare.

Acum că te-ai familiarizat cu tarotul, este timpul să le pui în aplicare. Aplică etalările prezentate mai sus şi află răspunsurile la orice întrebare personală ai avea. Află cum poate interveni dragostea în viaţa ta, sau modul în care va evolua cariera personală. Dacă banii şi norocul te interesează în mod deosebit, atunci jocurile de noroc pot fi răspunsul la întrebare. Iar dacă vrei sa ai parte de adrenalină și în urma citirii cărților de tarot ri s-au ivit cupele nu ezita să o faci!

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.