ALDE sare în căruța parlamentară a PSD!

pietricica turism

Un comunicat la redacție de la ”biroul de presă ALDE Neamț” ne anunță că parlamentarii acestei formațiuni politice liberale la origine s-au urcat în căruța PSD, folosind atelajul, personalul și logistica partidului lui Ciolacu, Stănescu și Arsene. În același timp, suntem asigurați că aldiștii vor rămâne la fel de puri ideologic cum au fost în guvernarea PSD, cum sunt în guvernarea PNL, unde au oameni în funcții cheie și extrem de profitabile.

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a anunțat astăzi în plenul Camerei Deputaților afilierea deputaților ALDE la grupul parlamentar al PSD. Aceștia vor activa ca deputați ALDE, parte a grupului PSD din Camera Deputaților. Afilierea la grupul parlamentar PSD nu presupune însă renunțarea la calitatea de membru ALDE! Concluzia este simplă, ALDE este, alături de UDMR, promotorul ideii de opoziție la putere, care aduce numai beneficii.

Comunicatul ALDE Neamț: ”Decizia afilierii deputaților ALDE la grupul parlamentar PSD vine ca urmare a desființării grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaților. În ultima perioadă, ALDE a avut o colaborare parlamentară activă cu grupul PSD, având mai multe proiecte legislative comune. Decizia afilierii asigură din punct de vedere al activității parlamentare o serie de mijloace de logistică parlamentară ca suport pentru desfășurarea activității deputaților ALDE. Până la momentul afilierii deputații ALDE nu aveau posibilitatea de a lua cuvântul, ceea ce era un impediment major în desfășurarea activității parlamentare.  În situația afilierii la grupul PSD deputații ALDE vor putea beneficia de acest atribut necesar pentru a putea exprima punctul de vedere al ALDE. 

În același timp, decizia luată de deputații ALDE este un demers necesar pentru consolidarea frontului opoziției unite împotriva Guvernului incompetent al PNL și un pas premergător formării unei construcții politice puternice ca alternativă la actuala putere. ”

Biroul de presă ALDE Neamț

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.