Cadouri potrivite pentru EL – ce trebuie să știi când alegi?

Cumpărarea cadourilor pentru el este, uneori, destul de complicată. Alegerea celor mai bune daruri pentru bărbații speciali din viața ta poate părea descurajantă, dar este posibil să depășești lupta și să găsești surpriza perfectă. 

Uneori, se pare că bărbații și femeile vorbesc limbi diferite în privința a ceea ce-și doresc. Cei mai mulți oameni dragi – soț, iubit, tată, frați sau prieteni – vor aprecia efortul tău indiferent de cadou, dar cu siguranță vei dori să impresionezi.

De ce bărbații nu au nevoie de surprize ca femeile?

Când te gândești să oferi cadouri bărbaților, vezi lucrurile din perspectiva ta. Femeile sunt mișcate de intențiile și eforturile unui domn, indiferent de dar. Însă, sexul masculin pare mai orientat spre surprize care demonstrează înțelegerea nevoilor lor – le plac lucrurile practice, dar uneori și cele bazate pe hobby-uri, cum ar fi cadourile jucării de construit pentru adulți, ideale pentru o după amiază de relaxare creativă.

În loc să pierzi timpul plănuind o surpriză elaborată sau să petreci luni întregi pentru a-l surprinde cu un pulover sofisticat, gândește-te la ce are nevoie cu adevărat. Sigur, el va aprecia bunătatea ta, dar este bine să ții cont de anumite lucruri.

5 sfaturi pentru a alege cadoul perfect pentru bărbați

De obicei, poți avea tendința de a complica excesiv cumpărarea de cadouri, dar este posibil să găsești ceea ce îți trebuie fără prea mult efort. Iată ce trebuie să faci:

  1. Înțelege mai bine nevoile lui! Există articole care îl vor ajuta să se bucure de hobby-urile sale sau să fie mai relaxat la birou?
  2. Domnii sunt destul de simpli când vine vorba de ceea ce își doresc și au nevoie. Probabil că nu vor analiza cadourile tale în același mod în care încerci tu să afli sensurile din spatele lucrurilor pe care el ți le oferă. Nu trebuie să petreci luni întregi făcând un colaj al vieții voastre împreună (cu excepția cazului în care el a exprimat că își dorește asta cu adevărat). 
  3. Observă ce le place să cumpere singuri! Dacă achiziționează jocuri video în mod regulat, atunci fă-i cadou ceva legat de această pasiune, dar asta s-ar putea să-i alimenteze dependența de acestea. Când un bărbat face o investiție financiară în hobby-urile sale, poți garanta că va aprecia un dar legat de acestea.
  4. Observă cum își petrece timpul! Poate să nu fie tipul căruia îi place să cheltuiască mulți bani în mod regulat, dar trebuie să-și petreacă timpul undeva. Indiferent dacă este orientat spre carieră, îi plac sporturile sau mașinile, există ceva de care este foarte pasionat.
  5. Dacă îi place ceva despre care tu nu știi prea multe, poți face un fel de research pentru a afla mai multe. Nu trebuie să-i oferi ceva care să depășească nivelul tău de înțelegere.

De exemplu, dacă iubitul tău adoră fotografia, cu siguranță că va aprecia unele echipamente sau accesorii ale aparatului, pentru că este pasiunea sa. În loc să-i cumperi un obiectiv nou, gândește-te la un trepied care să îi permită să experimenteze mai mult.

Acestea fiind spuse, iată doar câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când faci un cadou celui drag. Ține minte – less is more – așa că nu te complica și fă totul cât mai sincer!

Sursa foto: pinterest.com

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *