Cât timp mai purtăm mască din obligație? Ministrul Sănătății dă un răspuns echivoc

pietricica turism

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat pe un post de televiziune național, că purtarea măștilor de protecție va rămâne obligatorie până când nu se vor mai înregistra cazuri noi de infectare cu coronavirus: Atâta timp cât vom mai vedea că mai avem număr de cazuri noi, vom purta mască, ca minim gest de protecție. Rămânem la o cale de transmitere cea mai importantă: aerogenă”.

Întrebat dacă ar putea fi vorba de o perioadă de un an, doi, ministrul a răspuns că : ”Sper să fie mai puțin de un an, doi. Sper să fie o lună, două de purtat masca, de purtat în spațiile închise, mijloace de transport, la serviciu. Gândiți-vă că acum 3-4 ani, când mulți mergeam în orașe europene, ne întrebam de ce asiaticii purtau măști. A rămas un obicei pentru poluare”. (D.N.)

1 COMENTARIU

  1. De ce priviti purtatul măștii că pe o constrângere ?De ce nu vă gândiți că în felul ăsta vă protejați ?Cifrele nu reprezintă nimic pentru dvs.?Astăzi au crescut,atât în Neamț cât și în țară.Daca am fi mai responsabili situația ar sta altfel.Purtati masca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.