Horoscop 18 – 24 iunie

pietricica turism

Eclipsa din 21 iunie 2020 nu va putea fi observată de pe teritoriul României ca eclipsă inelară, ci doar ca eclipsă parțială. Discul Lunii nu va acoperi decât o mică porțiune a discului Soarelui. Eclipsele sunt instrumente pe care universul le folosește pentru a ne determina să acordăm atenție domeniilor din viața noastră care trebuie să se schimbe. Ne dezrădăcinează, ne surprind și ne determină să ne mișcăm.

Berbec

Cea de-a doua eclipsă a lunii iunie este o eclipsă de Soare și are loc în 21 iunie. Aceasta umbrește zodia Racului și luminează Casa de acasă și a familiei Berbecilor. Această Casă reglementează reședința fizică și orice alte proprietăți pe care le poți dețin nativii.

Marte și Neptun scormonesc în adâncurile ființei Berbecilor. Marte se află în Pești, orbitând aproape de Neptun, motiv pentru care confuzia continuă. Din fericire, cariera nativilor din Berbec este sigură, deoarece Marte este frumos orientat către Jupiter și Pluton. Această eclipsă are efect mai multe săptămâni.

Taur

Venus în Gemeni se suprapune peste Eclipsa de Soare din 21 iunie și colaborează cu Saturn în Vărsător. Este unul dintre cele mai bune aspecte la care pot Taurii să spere în 2020. Venus se află în Casa salariilor, iar Saturn se află în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Taurilor. Tot ceea ce fac acum nativii creează o legătură perfectă între performanță și banii câștigați. Eclipsa din 21 iunie va evidenția comunicarea și tranzacțiile contractuale. Oricum, dacă trebuie semnat ceva, nativii să o facă în iulie.

Gemeni

Se pare că Eclipsa de Soare din 21 iunie va aduce un pachet de bani pentru nativii din Gemeni. Și acest aspect nu se referă la salariu. Venus în Gemeni, chiar dacă este retrograd, primește ajutor de la Saturn, care guvernează Casa banilor altor persoane. Este posibil ca nativii să aibă de plătit datorii, iar banii doar să-i tranziteze. Dar, tot este un semn bun: au banii necesari să plătească! Marte în Pești face ca iunie să fie cea mai importantă lună pentru succesul profesional în 2020. Gemenii își stabilesc acum tonul profesional pentru următorii doi ani.

Rac

Eclipsa de Soare din 21 iunie cade în Rac. Umbrește Casa tainelor, a secretelor nativilor din Rac. Din nou apar persoane care încearcă să ascundă informații de nativii din Rac. Se recomandă nativilor să fie prezenți la toate tranzacțiile financiare care îi privesc. Această eclipsă de Soare îi ajută pe Raci să intre pe o ușă care până acum a fost blocată sau închisă pentru ei. Soarele îi ajută pe nativi să aibă control asupra evenimentelor. Jupiter și cu Pluton sugerează Racilor că au nevoie de un intermediar care să îi ajute pentru a-și atinge obiectivele în săptămânile care urmează.

Leu

La eclipsa de Soare din 21 iunie, dar și după aceste eveniment puternic din punct de vedere astrologic, Leii vor observa că intuiția lor funcționează la nivel înalt. De aceea este bine să-și asculte intuiția, flash-urile despre viitor și orice alte semne care le dezvăluie răspunsuri fără prea multe analize raționale. Intuiția este un protector puternic pentru Lei în iunie. Jupiter și Pluton susțin situația financiară a nativilor din Leu în săptămânile care urmează. În acest caz, Jupiter și Pluton sunt asociate cu proiectele de zi cu zi. Dar nativii trebuie să-și caute de muncă pentru a primi beneficiile oferite de astre.

Fecioară

Eclipsa de Soare din 21 iunie cade în Rac. Acest aspect deschide calea către noi experiențe pentru nativii din Fecioară. Această eclipsă din 21 iunie poate aduce nativilor o nouă prietenie sau apartenența la un nou grup. Iar grupul la care vor adera Fecioarele se ocupă, în general, cu acte de caritate. Eclipsa de 21 iunie pare destul de pozitivă pentru nativii din Fecioară. Eclipsele de lună solară, deoarece lunile pline aduc sfârșiri. Eclipsa de 21 iunie este o lună nouă și pare destul de pozitivă. Venus este retrograd până pe 24 iunie. Cel mai bine este să se evite începerea unei relații romantice cât timp Venus este retrograd.

Balanță

Eclipsa de Soare din 21 iunie cade în Casa proiectelor de lucru. Acest aspect influențează și starea de sănătate a nativilor din Balanță. Această eclipsă de Soare îi ajută pe nativii din Balanță să înceapă un nou capitol în viața lor. De asemenea, le transmite nativilor să aibă grijă de corpul lor. Din 21 iunie, timp de mai multe săptămâni, Balanțele vor avea mai multă putere  pentru a-și crea o nouă oportunitate profesională. Salariul ar fi generos, iar locul de muncă ar putea apărea în domeniul imobiliar sau în alimentație. Se pare că o persoană influentă din trecutul nativilor va debloca această șansă pentru ei.

Scorpion

Finanțele nativilor sunt pe o pantă ascendentă datorită eclipsei de Soare din 21 iunie. Venus tranzitează Casa banilor altor persoane, iar Saturn, planeta securității și stabilității, susține acțiunile lui Venus. Nativii care au de plătit ceva datorii vor avea resursele necesare din munca prestată. Pe termen lung, perspectivele financiare ale Scorpionilor sunt puternice. Nativii să nu stea stresați. Neptun își începe mișcarea retrogradă pe 22 iunie. Scorpionii să fie prudenți dacă doresc să înceapă o nouă relație de dragoste. Neptun este guvernatorul natural al Casei iubirii adevărate.

Săgetător

Eclipsa solară din 21 iunie se suprapune peste Luna Nouă, și influențează Casa banilor altor persoane. Este o eclipsă majoritar pozitivă, dar trebuie remarcat că Marte orbitează aproape de Neptun. Posibil ca banii să ajungă la Săgetători. Din comisioane, ca ajutoare ale guvernului pentru starea de urgență, sub forma unei moșteniri sau a unui cadou valoros. În general, se pare că Săgetătorii se află într-o fază excelentă pentru a câștiga bani, mai ales că Jupiter și planeta financiară Pluton, luminează Casa veniturilor câștigate a nativilor. Se pare că orice investiție făcută de nativi va scoate pui frumoși.

Capricorn

Eclipsa de Soare din 21 iunie cade în Rac. Apar noi oportunități de a începe un parteneriat. În perioada de influență a eclipsei, dar şi câteva săptămâni după, nativii se pot decide să se căsătorească cu persoana pe care o iubesc. Este bine de așteptat până când Venus, planeta iubirii și a afecțiunii, își începe mișcarea directă, respectiv din 24 iunie. Capricornii ar putea utiliza energia acestei eclipse pentru a atrage un nou partener de afaceri, agent, manager, publicist, contabil, avocat sau alt profesionist. Nativii care nu sunt mulțumiți de partenerul lor actual de căsătorie sau de colaboratorul de afaceri, pot decide acum detaliile despărțirii.

Vărsător

Marte și Neptun formează un unghi dur față de Eclipsa de Soare din 21 iunie. Acest aspect poate afecta salariul oferit la noul job al nativilor din Vărsător. Dacă nativii vor avea răbdare să se disipe efectele lui Marte și ale lui Saturn, vor avea ocazia să renegocieze condițiile de angajare. Altfel, nativii se pot bucura de starea de sănătate pe care o au. Dacă vor începe și o dietă completată de exerciții fizice, vor străluci! În orice caz, Vărsătorii să nu lase garda jos când vine vorba de a se proteja de noul coronavirus. Călătoriile sunt mai deschise decât acum o lună. Unii dintre nativi ar putea ieși undeva, la munte pentru câteva zile.

Pești

La 21 iunie, Eclipsa de Soare din Rac este încurajatoare pentru nativii din Pești. Iar această eclipsă apare în Casa iubirii adevărate a Peștilor. Nativii ar putea începe o nouă relație romantică, chiar dacă ne aflăm într-o pandemie, aparent fără sfârșit. De amintit că, începuturile lente ale unei relații asigură mai adesea stabilitatea dragostei, decât începuturile fulminante, care se epuizează repede. Pentru nativii care își doresc un copil, eclipsa de Soare din 21 iunie le deschide căile naturale. Iar dacă au fost deja la medic, Peștii pot cere o a doua opinie după eclipsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.