HOROSCOP 4-10 iunie

Fenomenul astronomic 

Eclipsa din 5 iunie va putea fi observată și din România de sud-est, respectiv centrul și răsăritul Câmpiei Române și Dobrogea, dacă cerul va fi senin. Iar în România de nord, centrală și de vest, eclipsa va putea fi observată după răsăritul Lunii.

Fenomenul astrologic

Eclipsa de Lună amintită aruncă unde de impulsivitate și supărare. Această generare de efecte nu tocmai plăcute se datorează poziției Lunii față de Marte. Luna nu se simte confortabil nici față de Venus retrograd, astfel că relațiile de iubire vor avea de suferit. Relațiile puternice vor rezista testului prin răbdare și iubire necondiționată.

Nerăbdarea, frustrarea sexuală și lipsa autocontrolului ar putea transforma dragostea în ură, ducând la acțiuni impulsive, chiar ostilitate. Această eclipsă scoate la suprafață potențialul trândăviei din oameni, nepăsare față de banii munciți cu greu și indiscreție în dragoste. Alte efecte astrologice ale eclipsei din 5 iunie ar fi declanșarea ostilităților între dușmanii care până acum se suportau, iar asupra planetei, se pot declanșa seisme.

Recomandări

Eclipsele lunare amplifică energiile emoționale de orice tip. Nativii tuturor zodiilor își pot utiliza puterea emoțională amplificată în această perioadă, dar și intuiția, pentru a depăși orice problemă care le poate apărea în cadrul relației de dragoste. Păstrarea cumpătului este o rețetă care nu dă greș niciodată.

Berbec

Între 7 iunie și jumătatea lui iulie, Venus îi împinge pe Berbeci să-și demonstreze dragostea și afecțiunea pentru cineva special. Nativii pot oferi  complimente, cadouri și favoruri. Venus retrograd, până la 25 iunie, sugerează că vechii prieteni sau foștii iubiți/iubite pot apărea în viața Berbecilor pentru a rezolva problemele karmice.

Taur 

Până la jumătatea lui iunie, Marte oferă Taurilor energie, inițiativă, încredere în sine și curaj. Toate acestea îi vor impresiona pe superiorii nativilor. Creșterea apelului sexual și magnetismul carismei nativilor fac din această perioadă un moment perfect pentru înfiriparea unei noi relații sau îmbunătățirea celei în care se află acum nativii. Este un bun moment prielnic pentru a începe proiecte noi.

Gemeni 

Până la jumătatea lui iulie, Saturn aduce un progres constant și mari realizări. Toate acestea datorită răbdării, hotărârii și simțului puternic al datoriei pe care îl vor manifesta Gemenii. Echilibrul și concentrarea interioară îi împiedică pe nativi să devină distrași de la obiectivele și planurile lor. Din 7 iunie și până la jumătatea lui iulie, Venus îi ajută pe Gemeni să fie mai relaxați, mai iubitori și mai afectuoși. Acesta este un moment cu pace, armonie, romantism și distracție.

Rac 

Între 4-7 iunie, Mercur și Uranus aduc vești interesante și conversații stimulante pentru nativii din Rac. Nativii se află într-o etapă în care învăță lucruri noi și vor întâlni oameni noi. Descoperirile noi pot proveni din vise sau sclipiri de intuiție. Din 5 și până în 30 iunie, Mercur amplifică activitățile legate de comunicare, cele care presupun întâlniri, precum și călătoriile scurte. Este posibil ca nativii să primească o veste importantă sau să ia o decizie stresantă. Neptun crește sensibilitatea și empatia pentru ceilalți.

Leu 

Până la 11 iunie, Venus îi ajută pe nativii din Leu să-și arate dragostea și afecțiunea pentru cineva special. Leii pot face aceasta prin complimente deosebite, cadouri și favoruri. Venus retrograd în tot acest timp sugerează că vechii prieteni sau iubitorii pot reapărea pentru a rezolva problemele karmice. Soarele oferă Leilor energie, entuziasm și creativitate pentru ca aceștia să se bucure de viață, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a reuși. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta pe Lei să facă o impresie bună persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

Fecioară

Din 7 iunie și până la jumătatea lui iulie, Venus îngreunează dăruirea și primirea iubirii și afecțiunii. Nativii pot experimenta tristețea în dragoste. Lipsa iubirii de sine, anxietate socială, timiditatea sau greutățile financiare îi pot deprima pe nativii din Fecioară în această perioadă. Până pe 13 iunie, Marte aduce rezistență din partea celorlalți, mai ales dacă Fecioarele în cauză sunt egoiste. Dacă trebuie să lupte, să-și aleagă luptele cu mare atenție. Exercițiile fizice și munca grea pot ameliora tensiunea.

Balanță 

Între 4-7 iunie, Mercur crește densitatea de evenimente pe unitate de timp pentru nativii din Balanță. Ritmul vieții îi poate face pe nativi să se simtă neliniștiți sau confuzi. Balanțele să asculte cu atenție și să explice clar pentru a evita neînțelegerile. Între 4-11 iunie, Soarele aduce calm interior și echilibru, aspecte care adaugă armonie relațiilor nativilor din Balanță. Aceștia vor fi mai eficienți și mai productivi, așa că este un moment bun pentru ca să se promoveze pe sine și obiectivele lor. Șefii nativilor vor aprecia atitudinea și inițiativa lor pozitivă.

Scorpion 

Între 4-7 iunie, Mercur aduce Scorpionilor vești bune și conversații plăcute. Acest timp este productiv, bun pentru socializare, scris, vorbit, cerere de favoruri, studiu, examene, cumpărare și vânzare. Neptun mărește sensibilitatea și empatia pentru ceilalți a Scorpionilor. Aceștia ar trebui să fie mai compătimitori, mai imaginativi și mai idealiști. Cu toate acestea, atingerea obiectivelor și viselor de către nativi este de o importanță primordială, mai înainte ca aceștia să poată ajuta și alți oameni. Relațiile de dragoste vor beneficia de mai multă romantism și de o viziune comună despre fericirea viitoare în cuplu.

Săgetător 

Între 4-11 iunie, Soarele aduce presiune din partea concurenților sau superiorilor Săgetătorilor. Aceștia par să complice viața nativilor, chiar le provoacă dificultăți. Săgetătorii să facă puțină psihanaliză pentru a vedea de ce primesc genul acesta de reacții de la alții. Ei trebuie să cearnă exact obiectul pentru care lucrează și să nu fie împrăștiați. Între 4 -11 iunie, Soarele și Marte pot testa caracterul nativilor prin intermediul concurenților sau a inamicilor. Nativii sunt predispuși să devină iritabili, nerăbdători, provocatori sau agresivi. Se recomandă o poziție defensivă.

Capricorn

Neptun sporește sensibilitatea și capacitatea nativilor din Capricorn de a citi oameni și situații. Aceștia au o intuiție puternică, capacitatea psihică și visele vii le aduc perspective deosebite. Această amplificare a percepției creatoare îi ajută pe nativi să fie mai mulțumiți de sine. Din 10 iunie, conjuncția dintre Marte și Neptun îi ajută pe Capricorni să se simtă romantici și senzuali. Mai multă energie și entuziasm trebuie alocate idealurilor personale și obiectivelor spirituale.

Vărsător 

Între 4-6 iunie, conjuncția dintre Soare și Venus aduce Vărsătorilor dragoste, pace, armonie și frumusețe. Accentul cade pe relațiile de dragoste, creativitatea și finanțele nativilor. Din 5 iunie și până la început de iulie, eclipsa lunară amplifică influența armonioasă a tranzitului solar. Posibil ca relația în care se află acum nativii să intre într-o furtună. Dar, cu răbdare și dragoste necondiționată, Vărsătorii vor depăși aceste obstacole din viața lor.

Pești

Între 4-13 iunie, Marte aduce pentru nativii din Pești energie, forță și curaj. Le va crește stima de sine, iar Peștii se vor simți sexy, sportivi, dar și frustrați și furioși. Cel mai bine ar fi ca nativii să-și canalizeze agresiunea pentru a reuși în sport, în afaceri, eventual o cucerire sexuală, chiar în război. Până la 11 iunie, Soarele îi ajută pe Pești să muncească din greu pentru a obține ceea ce își doresc. Nativii vor primi o mulțime de provocări neplăcute. Să încerce să nu reacționeze nici într-un fel, chiar dacă le va veni greu să facă asta.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *