Parcare preferențială sancționată prompt pe grupul ”Ai parcat ca un bou!”

Există oameni care de-a lungul unei vieți au fost obișnuiți ca tot ce însemnă bun public, instituție publică să le stea la dispoziție. De multe ori, când personajul are și o funcție, crede că i se cuvine inclusiv controlul asupra vieții private a subalternilor, când are nevoie de ei să-i acopere o prostie juvenilă făcută la maturitate.

Evident că pentru ei o parcare în loc interzis, în buricul târgului păstorit de Dragoș Chitic, nu înseamnă mare lucru. Poate de aceea, chiar dacă nu agreăm trimiterea spre zoologie, considerăm că postarea fotografiei pe grupul ”Ai parcat ca un bou” este binevenită, mai ales dacă ai ales o zebră pentru loc de odihnă.

De data aceasta a fost ușor de identificat mașina, deoarece numărul ( PSI- Prevenirea și Stingerea Incendiilor) face trimitere la o instituție importantă din județ-ISU. Oameni din respectiva instituție ne-au lămurit că mașina ar aparține colonelului în rezervă Ionel Pârvu, un prieten al pompierilor, care ține să arate acest lucru și la nivelul numărului mașinii.

Evident, dacă numărul nu l-a ajutat cu acest prilej să scape de vigilența internauților, pe viitor au putea încerca cu alte numere preferențiale. De exemplu APE ( Aici Parchez EU) sau PCR ( Parcare Colonel în Rezervă) sau PPP ( Parcare Preferențială Pârvu).

Până la următoarea parcare, să reamintim că dl. colonel în rezervă a dovedit că acordă interes și domeniului public al municipiului, cu tendință de a-l transfera în cel privat, după cum puteți citi aici. (V.B.)

 

 

4 COMENTARII

  1. Cred ca stirea nu este tocmai corecta.
    Era interesant de fotografiat vehiculul si din fata deoarece eu stiu ca este folosit pentru transportul zilnic al tatalui proprietarului la tratamente medicale, fiind persoana inregistrata cu handicap si avand pe parbriz si inscriptionarile corespunzatoare. Se vede din fotografie ca locul special destinat acestor persoane este ocupat(probabil legal… sau poate nu?) de aceea nu cred ca este corect sa acuzam fara sa avem imaginea reala a evenimentului.
    Nici eu nu sunt fan parcari ilegale si chiar cred ca ar trebui o campanie mai sustinuta impotriva celor care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati.

  2. Pai nu va suparati dstra ,tot teritorul mun este considerat parcare ptr boi, atata timp cat toate strazile ,toate coltisoarele ,toate spatiile verzi sant transformate in parcari ! n primul si primul rand aceasta societate Parking este stat in stat ,are Codul Rutier personal , legi personale ,incat isi permite sa-si bata joc de toate legile din Romania adica ,art din CR care spune ca nimeni nu are voie sa blocheze partea carosabila a drumurilor publice si sa faca parcari nominale ,art din CR care interzice stationarea si parcarea pe poduri si sub poduri ,in curbe ,in intersectii si chiar oprirea\ la o distanta legala de intersectie sau curba ! Ce este fotografiat , este o gluma ,ve-ti vedea trasat loc de parcare nominal chiar pe zebra (mergeti pe str care este de la Unic spre Complexul Aurora spre Kaufland ), Acesti ,,sugaci” ai firmei Parking au calcat in picioare si legea transportatorilor care spune clar ,automobilele intr-o parcare cu portierele deschise ,trebuie sa aiba cel putin 50 de cm intre aceste portiere deschise ,domnii tovarasi de la Parking au trasat parcari in asa fel incat nu poti deschide portiera sa iesi din autovehicul ! In cazul acestor parcari pe carosabil parte principala de vina o are PRIMARIA, comisia rutiera ,care a aprobat (de noaptea mintii) marcajul facut pe carosabil ,ca axul strazii sa fie marcat pe cele 3/4 din parcare pana in trotuarul celalalt ( de ce parcari si nu o pista ptr biciclete si biciclisti pe una din benzi ) Uitati-va si va cruciti ,vazand parcari nominale pana in benzile de incadrare in sensurile giratorii si va mai mirati de accidente ,eu ma mir cum de nu sant mai multe ,sant conducatorii auto foarte atenti ! AUTORILTATILE SA NU UITE ; CA CETATENII PLATESC IMPOZITE SI DARI CATRE STAT SI PRIMARII PTR A CIRCULA PE DRUMURILE PUBLICE SIGURE ,CETATENII PLATESC ACEA ROVINIETA PTR A CIRCULA PE DRUMURILE PUBLICE BUNE SI IN SIGURANTA , CU CE DREPT VINE O PSEUDOFIRMA PARKING ,SA MAI INCASEZE NISTE BANI DIN BUZUNARUL ROMANULUI PTR A TRAGE DOUA LINII PE CAROSABILUL PLATIT SI INTRETINUT DIN DARILE ROMANULUI SI SA-I MAI BAGE SI ACEASTA MANA IN BUZUNARUL CONTRIBUABILULUI ?

  3. Ati vazut cumva in centrul orasului ,in parcari l locuri ptr persoanele cu handicap si daca ati vazut , intrebat cumva cineva de ce sant ocupate de alte categorii ,Politia Comunitara pe care o platim ,,cu drag” ati vazut-o cumva lund vrea masura impotriva ocuprii acestor locuri ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.