Prima zi cu terase deschise, primul client la Temple – Ludovic Orban

În contextul redeschiderii teraselor, cu condiția strictă de identificare a clienților, comercianții de profil au instituit, conform cerințelor, un fel de caiete în care clienții să-și treacă numele și numărul de telefon.  Surprinzător, primul nume din registrul de la Temple este al premierului Ludovic Orban, cu tot cu numărul de telefon. Cel real, iar glumețul care l-a trecut a vrut, cel mai probabil, să marcheze în acest fel că s-a dat liber de la Guvern la servit o cafea sau o bere la terase. Cum era greu de crezut că întâmplarea ar fi putut fi reală, am sunat la respectivul număr de telefon pentru a ne lămuri dacă este o glumă sau poate un experiment social.

Surpriză, la telefon a răspuns…Ludovic Orban, prim ministrul României, chiar dacă a fost apelat de la un număr de telefon pe care nu-l cunoștea și, ușor amuzat, ne-a declarat: „Eu sunt la Guvern, nu am cum să fiu la Piatra-Neamț. Dar numărul meu de telefon este public, la un moment dat, cineva l-a publicat și s-a rostogolit pe rețelele de socializare. Probabil că foarte multă lume are acum numărul meu de telefon”.

Chiar dacă premierul nu a fost, fizic, la Piatra Neamț, să remarcăm că a răspuns imediat și extrem de amabil la un telefon necunoscut, că nu s-a arătat deranjat de întrebări, ba chiar s-a amuzat de întâmplare. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *