Spital Târgu Neamţ: Compartimentul Urgențe sub asediu

pietricica turism

Zeci de rromi s-au postat astăzi, 6 iunie, în jurul orelor 12 în faţa Compartimentului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Orăşenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ. Conform unor obișnuințe acceptate (de ce?) chiar și de paznicii spitalului, au venit să aştepte veşti de la medicii care îngrijesc un membru al familiei extinse. Este vorba de o femeie ajunsă la spital şi care acum este intubată. Pentru personalul de la CPU există speranța ca să nu se ajungă la dezordini, cum s-a mai întâmplat cu alte ocazii.
C.T. STURZU

3 COMENTARII

  1. În Tg. Neamț nu există lege și reguli pentru etnicii rromi. Se adună stol nu doar în fața spitalului, ci și în fața judecătoriei si a poliției. Așa da stațiune turistică, welcome to Tg. Neamț!

  2. M ai tarziu erau in intersectie la piata si urlau ca a murit baba.Prima data a trecut politia locala prin fata la spital ia vazut au intors si au plecat.A doua oara in scurt timp a trecut politia nationala tot prin fata la spital au intors si au plecat fara sa ii disperseze.Halal forte de ordine.Niste incompetenti.

  3. Există soluție – statul nostru, pentru care plătim impozite, are poliție, jandarmerie, armată și alte servicii care trebuie să asigure un trai liniștit și în siguranță. Dacă cineva dintre noi se simte amenințat, avem numărul de telefon: 112. Folositi-l!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.