Spitalul Târgu Neamţ dat în judecată de fosta asistentă şefă de la CPU

Un nou episod tulbură liniștea și așa relativă a spitalului orășenesc din orașul de pe malul Ozanei. Protagonistă este tot Cristina Axinia, fosta şefă a Compartimentului de Primiri Urgenţe, care, de data aceasta se află în postura de reclamant, ea dând spitalul în judecată.

Ea a făcut contestație împotriva deciziei de încetare a contractului de muncă şi solicită cheltuieli de judecată, anularea deciziei de încetare a contractului de muncă şi despăgubiri egale cu salariile neîncasate.

Contactat telefonic, dr. Alexandru Pătraşcu a confirmat că dosarul care se află pe rolul Judecătoriei Târgu Neamţ: „Am luat act de această înştiinţare şi Compartimentul Juridic va pregăti în termen de 25 de zile, toate documentele şi înscrisurile doveditoare pentru rezolvarea acestei speţe”.

Reamintim că doamna Cristina Axinia şi-a depus cerere de demisie pe data de 16 aprilie a.c, iar pe 5 mai a trimis spitalului o altă cerere, de data aceasta de retragere a demisiei. În jurul dânsei s-a declanșat un adevărat scandal în urma unei acțiuni banale de inventariere, în urma căreia actualul manager a declarat că a găsit nereguli și că s-a încercat mituirea sa.

C.T. STURZU

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.