Ana Socea este noul inspector școlar pentru învățământul primar

pietricica turism

De astăzi, 13 iulie, noul inspector școlar pentru învățământ primar este Ana Socea, de la Școala Gimnazială Rediu. Numirea în funcție este valabilă până la data de 1 septembrie. Fostul inspector, Florin Victor Dimon nu a vrut să mai rămână în funcție după ce i-a expirat mandatul și, după 12 ani, a decis să se întoarcă la catedră, la Școala Gimnazială nr. 2 Piatra-Neamț.

Aceasta este ultima schimbare, deși toți inspectorii au mandatele expirate: „Ceilalți colegi inspectori rămân în funcții până la sfârșitul lunii august. Urmează o perioadă aglomerată – este definitivatul, este titularizarea – trebuie să le organizăm așa cum se cuvine și toți colegii au primit prelungire în funcții”, a declarat Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț. Până acum au mai fost schimbați inspectorii școlari generali adjuncți: în locul prof. Elena Laiu a fost numită prof. Dana Lăcrămioara Păiuș de la Roman și în locul prof. Ioan Milea a fost numită prof. Genoveva Elena Irimia din Piatra-Neamț. Tot restul echipei de inspectori a ajuns la finalul mandatului pentru care au concurat în anul 2015 și, în principiu, ar urma să fie organizat concursul.

3 COMENTARII

 1. Sa inteleg ca,daca rămâneau si ceilalti inspectori, definitivatul si titularizarea nu se puteau organiza “asa cum se cuvine”?
  De ce nu recunoașteți că totul este politic, ca nu faceti altceva decat sa va puneti “oamenii partidului” in functii si nu specialiști sau cadre didactice care
  s-au remarcat prin activitate profesională inovatoare. Halal reforma când schimbările vin cu “dedicatie din partea partidului” si nu in urma concursurilor specifice învățământului!
  Altfel nu se explica cum, inspectori care au ocupat funcții prin concurs, dintr-o data, cand se sfarseste mandatul nu mai “corespund”?!
  Chiar “cred” ca niciunul dintre ei nu a mai vrut să ramana!
  Chiar vreti sa credem ca invatamantul va beneficia de “schimbari calitative”?

 2. A sosit a2a Viorica Dancila la Isj 😂😂
  Fiecare partid cu Dancila lui! Si Pnl-ul trebuia sa se faca de râs. Cine lipește afișe primește functii!😂

 3. Gorun = specie de stejar, ce simbolizează statornicie, simplitate, echitate.
  Între unul ca VIOREL și respectabilul domn Mihai, este o diferență colosală, pentru cei care pot distinge. Totuși mirarea este extremă, fiindcă ,,distinsul,, Sebastian, nu a reușit să ne aducă la cunoștință numeroasele episoade de numiri politice ale lui Viorel. Probabil că se numara si domnia sa, printre ele sau iubește la extrem culoarea roșie din spatele trandafirilor.
  De aceea, este bine să ne mai vedem de BARNA din ochii noștri și să luăm atitudine, de fiecare dată, atunci când politicul primează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.