Arsene, declarație de război pentru actuala conducere PSD: ”Nu suntem pe direcția bună!”

Atacat de competitorii sau dușmanii politici, în presă sau cine știe pe unde, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a mai deschis un front de luptă, de data aceasta cu propria conducere a partidului! Într-un mesaj clar, deși într-un ton patetic, Arsene  acuză actuala conducere a PSD de obediență față de ”lepra galbenă”, de subordonare față de ”acești guvernanți care vor să instaureze dictatura în România!”

Evident că mesajul vine pe fondul luptei pentru putere din PSD, unde gruparea care asigură actuala conducere, în frunte cu tandemul Ciolacu-Stănescu, are de făcut față unui atac din partea altor grupuri care se pare că s-au unit pentru a acapara puterea în partid. Rămân de văzut dacă oameni precum Arsene, Buzatu, Moldovan, Ștefănescu etc, care au încercat impunerea lui Vasile Dâncu în organele de conducere ale PSD,  se strâng cu adevărat în jurul lui Eugen Orlando Teodorovici. Mesajul lui Arsene este asemănător în argumentație cu cele lansate în dezbatere de către fostul ministru de finanțe. Acesta și-a anunțat candidatura și pare hotârât să stângă în jurul său cât mai multe filiale, bazându-se în această fază pe oamenii care i-au fost fideli lui Liviu Dragnea.

În organizația PSD Neamț, recentă trecută prin demisia senatorului Emilia Arcan, poziția lui Arsene va fi în mod sigur discutată. Unii dintre actualii parlamentari sunt apropiați de actuala conducere și ar fi bucuroși ca Arsene să nu mai fie influent la vârful partidului, în speranța că s-ar putea schimba locul unde ar putea fi făcute listele de parlamentari. Rămâne de văzut dacă Arsene va ieși cu bine din acest nou război (V.B.)

Mesajul lui Ionel Arsene

„Libertatea și dreptul la liberă exprimare sunt principii fundamentale ale democrației! Caracatița corupției și manipulării, reprezentată de actuala guvernare, continuă să-și întindă tentaculele și spre acapararea PSD.

Subordonarea este atât de evidentă și atât de prost orchestrată, încât pare o regie ieftină, care insultă inteligența oricui mai are un neuron funcțional.

Nu voi permite așa ceva! Nu vom permite! Suntem prea mulți să mai tăcem și să ne subordonăm unora deveniți, peste noapte, obedienți la alți stăpâni, aceștia nefiind poporul. Eu: NU! Noi: NU! Și suntem mulți!

Aceste lepre galbene ne-au îndatorat, ne-au furat, ne-au trădat și și-au bătut joc de o țară întreagă. Încrederea românilor a fost zdruncinată, iar PSD are datoria și obligația morală să lupte pentru drepturile cetățenilor și să se comporte ca un partid de opoziție adevărat!

Este clar că nu suntem pe direcția bună! Nu eu! Nu noi! Dar partidul nostru, PSD, este acuzat astăzi de trădare pe nedrept! De către oamenii care ne-au votat, de către românii care așteaptă de la noi să-i apărăm de acești guvernanți care vor să instaureze DICTATURA în România! Nu este de vină un întreg partid pentru deciziile profund greșite ale unora care îl conduc vremelnic!

Am fost și voi rămâne liber în gândire, conștiință, un om politic asumat și care întotdeauna va spune ce crede și ce simte! Si astăzi spun apăsat că partidul nostru nu este pe calea dreaptă, pe drumul bun.

Tu? Voi?„

Ionel Arsene

7 comments

 • Dany

  iulie 12, 2020 at 11:36 am

  Antipatic și nociv personaj! Sper să scăpăm de el cât de curând.

  Răspuns

 • Dl Scarbescu

  iulie 12, 2020 at 2:34 pm

  Cu cat mai multe grupări in P S D cu atât mai bine pentru tara.Chiar credeți că așa arată profilul unui om cu experiență ?Probabil va referiți la performanta de a trai cu 100 de euro pe lună și să porți în picioare încălțăminte de 2000.Asta zic și eu experiența financiara ! Vorbeati de inteligenta.Va refereați la Solomon și Stativa ?

  Răspuns

 • Ionell

  iulie 13, 2020 at 3:17 pm

  au ajuns toti tracto ristii la putere… o stupină de guno aie… Doamne ajuta-ne !

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  iulie 14, 2020 at 4:25 pm

  Orișicât, treba sa recunoaștem valoare acolo unde ea există .
  Un om cult, citit, umblat prin lume, cu verb tonic, reconfortant .
  Armonia de culori din vorbă nu este întrecută decat de forța mesajului, bărbătesc, pe subiect, fara farafastâcuri inutile .
  Daca nemțenii nu vor dovedi înțelepciune politică ancorată in realități riscă sa il piardă, si nu vor mai gasi cu una, cu două, calea .
  Atenție, dușmanul, lepra cum strălucit il denumește, sta la cotitură, vine pe exterior, pe fentă cum ar zice Marele Gheorghe din Băneasa .

  Răspuns

  • Vasile

   iulie 15, 2020 at 3:12 pm

   Dl. Arsene ,,om umblat prin lume” in 2019 prin Insulele Maldive cu Dragnea și Valcov , cu ,,verb tonic” in promisiuni gen: nou spital județean (cu trei tronsoane avand 10-15 nivele), drum expres P.Neamt Bacău și multe alte.

 • legio

  august 3, 2020 at 11:33 am

  Sa se duca dracului pe la Tolici ,invata si el o meserie ,ciopleste dracului un lemn si face niste linguri ,ne-am saturat numai de nenorociti de astia !

  Răspuns

  • Praslea

   august 7, 2020 at 12:20 am

   Mai legio mai acum un sau doi erai de partea lui acum ce faci iti critici seful?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *