Comuna Agapia se mândreşte cu un locuitor care a împlinit 100 de ani

Sâmbătă, 4 iulie, reprezentanţi ai administraţiei locale din comuna Agapia au fost alături de Ghiorghe Moşneagu la împlinirea a 100 de ani de viaţă.

Viceprimarul Mihai Vasiliu și Neculai Nastasă au fost acasă la sărbătorit, pentru a-l felicita şi a-i ura mulţi ani cu sănătate.

„Comuna noastră se mândreşte cu un al cetăţean care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Nu putem decât să avem respect şi preţuire pentru asmenea cetăţeni care ne fac cinste şi ne oferă lecţii de viaţă. Am decis ca în perioada următoare să-i oferim lui nea Ghiorghe Moşneagu titlul de cetăţean de onoare. Este un om de vază a comunităţii noastre, un om gospodar, care a trecut prin multe în viaţă şi merită toată recunoştinţa comunităţii”, a spus Neculai Nastasă, fostul primar al comuneiși actual consilier personal al viceprimarului.

Născut pe 4 iulie 1920, nea Ghiorghe Moşneagu a luptat pe front în cel de-al Doilea Război Mondial, a căzut şi prizonier dar a reuşit să supravieţuiască şi să aibă 3 copii, care i-au dăruit la rândul lor, 7 nepoţi şi 11 strănepoţi.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.