Horoscop 23-29 iulie

Jupiter și Neptun ating rareori armonia perfectă, așa cum o realizează după 27 iulie. Acest aspect este o caracteristică majoră a anului 2020. Faptul că ambele planete se mișcă retrograd în această perioadă, va reduce din forța lor de influență. Colaborarea dintre un Jupiter financiar și un Neptun imaginativ ajută nativii tuturor zodiilor să devină creativi. De menționat că aceste două planete vor fi mai puternice în octombrie.

Berbec

Marte tranzitează acum zodia Berbecului. Nativii se simt suficient de puternici ca să nu accepte să le dicteze vreun VIP. Berbecii devin pe zi ce trece foarte tactici în deciziile pe care le iau. Orice promisiuni ar primi, ei trebuie să-și „păzească fundul”. Se pare că o persoană importantă le creează foarte mult stres. O soluție ar fi ca „obrăzniciile” pe care le pun la cale nativii să nu răbufnească acum. Trădările sunt la ordinea zilei. În viața de familie pot apărea provocări datorită țevilor de apă sparte în perete, defectării aparatelor electrocasnice și altora asemenea.

Taur

Un aspect rar și frumos răsare din 27 iulie. Atunci, Jupiter și Neptun ajung într-o armonie perfectă. Oportunități de tot felul apar în calea Taurilor. Jupiter tranzitează Casa publicării, a editării, a compoziției. Acest aspect aduce multe beneficii nativilor care depun eforturi să-și îmbunătățească creativitatea, indiferent unde lucrează. Viața se îmbunătățește pentru nativii din Taur, mai ales că Venus nu mai este retrograd. Taurii au de luptat cu plictiseala care îi cuprinde. Să devină ei „schimbarea pe care doresc să o vadă în lume” este sfatul lui Mahatma Gandhi.

Gemeni

Jupiter și Neptun creează un aspect al oportunității pe 27 iulie. În acest moment, ambele sunt retrograde, împreună cu Saturn, Pluton. Acesta este motivul pentru care Gemenii reușesc să progreseze atât de lent. Se pare că acest aspect pozitiv oferit de Jupiter și Saturn va fi valabil tot restul anului 2020, cu precizarea că ambele planete se mișcă foarte încet. Venus tranzitează zodia Gemeni, ceea ce înseamnă că nativii vor avea susținere în toate problemele datorită farmecului lor personal. Venus va rămâne în Gemeni până la 7 august, așa că vei avea destul timp să te bucuri de a fi preferata ei.

Rac

Marte în casa dv. de onoruri, premii și realizări, așa că este clar că sunteți serios în legătură cu munca dv. și veți merge la sigur pentru a câștiga premii făcând cea mai bună treabă pe care o puteți. Sunteți concentrat pe meseria dvs. și păreți că accedeţi la un titlu și o influență superioare acum. Cu siguranță, nu întâmpinați probleme pentru a vedea oameni la nivel înalt. Aţi câștigat acest drept și astfel ușa se va deschide pentru dv. – mult spre uimirea celorlalți. Marte în Berbec este destul de antreprenorial, astfel încât s-ar putea să-ți pornești propria afacere sau s-ar putea să lucrezi pentru un start-up.

Leu

Marte în Berbec stimulează Casa informațiile predate la școală a Leilor. De asemenea, această Casă reglează informațiile pe care nativii le distribuie și altora. Este vorba despre publicare și difuzare de proiecte. Se recomandă începerea unuia acum. Leii care au nevoie de un avocat pot începe discuțiile cu acesta la sfârșit de iulie și în august. Din septembrie și până la jumătatea lui noiembrie, Marte va fi retrograd. Viața nativilor din Leu se va derula cu încetinitorul. Nativii care lucrează în comunicații, vor avea multe misiuni în următoarele șase luni.

Fecioară

Marte poate provoca uneori argumente și argumentații. Marte tranzitează acum Casa banilor altor persoane a Fecioarelor. Astfel că nativii care se află acum într-un proces de divorț pot întâmpina o rezistență la partajarea bunurilor. Cei care au de recuperat bani de la cei pe care i-au împrumutat, vor trebui să insiste, să aștepte și să se resemneze că pot primi banii în rate. Pluton trimite ajutor sub forma unui prieten care dorește să controleze totul în viața nativilor din Fecioară. Vor apărea întrebări de genul „de ce sunt prieten cu această persoană?”

Balanță

Cel mai bun aspect al nativilor din Balanță în această perioadă a lunii îl reprezintă armonia dintre Neptun și Jupiter. Acest aspect va încuraja creativitatea nativilor foarte mult. Balanțele care lucrează într-un domeniu creativ sau susțin oameni creativi, din postura de agent, producător, manager, director de creație sau în orice alt rol care interacționează cu artiști, vor avea succes. Starea de sănătate, mariajul nativilor căsătoriți, intuiția pot fi afectate de stările interioare tumultoase pe care le au aceștia. Lipsa mâncărurilor grase, a băuturilor alcoolice, a stimulentelor de tot felul vor diminua conflictele interioare.

Scorpion

Uranus și Mercur deschid mintea Scorpionilor privind aspecte juridice contractuale. Mercur stăpânește Casa banilor altor persoane, și este foarte probabil ca nativii să primească o sumă mare de bani. Nativii trebuie să-și păstreze credința și să continue să lucreze pentru a „dezlega nodurile” care le vor tot apărea în cale. Datorită influenței lui Saturn din ultimii doi ani, nativii și-au perfecționat stilul de comunicare. Chiar dacă nu va fi ușor de câștigat nici o rundă pe care o joacă Scorpionii, experiența, persuasivitatea și intuiția lor formidabilă le vor oferi succesul.

Săgetător

Neptun și Jupiter vor arunca în sistemul solar unde de armonie începând cu 27 iulie. Chiar dacă vor fi mai slabe, datorită faptului că ambele se află în mișcare retrogradă, nativii să continue să-și urmeze planurile. Eforturile lor le vor fi răsplătite. Neptun, planeta artelor, se află în Casa originii, a familiei, a trecutului Săgetătorilor. Multe se pot petrece în această perioadă, precum reactivarea unor talente uitate ale Săgetătorilor. De exemplu, cineva picta foarte frumos când era copil. Acest talent poate ieși la suprafață dacă este lăsat și încurajat. Dacă vor dori să obțină un împrumut, acum este unul dintre momentele favorabile în iulie.

Capricorn

Marte stimulează energia emoțională a nativilor din Capricorn. Aceștia vor face mai puțină mișcare fizică în detrimentul argumentelor, aparent nesfârșite. Pentru câteva zile, nativii și-ar putea invita părinții să stea cu ei. Sau să meargă ei la părinți. Atenție, partenerul actual al Capricornilor s-ar putea considera nedreptățit de aceste aranjamente. Un alt motiv de ceartă între parteneri ar fi banii. Opoziție dintre Saturn și Soare va amplifica aceste probleme. Uranus în Casa creativității va aduce succesul mai aproape de Capricorni.

Vărsător

Neptun și Jupiter sincrone este un eveniment cosmic rar. Jupiter este planeta șansei pozitive și a profitului. Neptun este planeta artelor și, de asemenea, a compasiunii pentru cei care suferă. Jupiter tranzitează Casa subconștientului Vărsătorilor. În acest caz, Jupiter stimulează creativitatea, talentele refulate, ambițiile artistice trecute sub tăcere de Vărsători. Agitația nativilor provine din această zonă obscură în care ei și-au ascuns toate abilitățile artistice. Neptun se află acum în Casa veniturilor câștigate. Adică, activitățile artistice ar putea aduce profit Vărsătorilor.

Pești

Luna aceasta, pe 27 iulie, Jupiter și Neptun se află într-un armonios dans astrologic. Faptul că aceste două planete sunt retrograde, Peștii au ocazia de a reveni la un proiect început și nefinalizat. Este un moment perfect pentru a finaliza proiecte care au fost trecute sub uitare, mai ales că energia creativă trimisă de Neptun este din abundență. Starea de sănătate a nativilor din Pești este bună, nu trebuie exagerat cu viciile. Mai ales în această perioadă când creativitatea este la apogeu. Consumurile energetice sunt foarte mari pentru Pești, iar rezultatele vor fi pe măsură dacă aceștia vor avea ambiția de a finaliza proiectele.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.