Horoscop de august

Corpul eteric arată aproape similar cu cel fizic, peste care se suprapune. Pe harta energetico-eterică se petrece un flux permanent de informaţii care ghidează creşterea structurii fizice a corpului fizic. Este vorba de informaţiile în legătură cu modul în care fătul aflat în creştere se va dezvolta în uter, şi despre date structurale de creştere şi refacere a organismului adult, când acesta este supus vătămării sau bolii. Dacă se produc tulburări la nivelul corpului eteric, boala fizică va urma curând. Păcatele (încălcările Legilor Divine) produc cele mai grave perturbări la nivelul corpului eteric. Faptele bune, gândurile frumoase, rugăciunea, smerenia echilibrează, „repară” mai mult sau mai puțin perturbările corpului eteric.

Berbec

În perioada 3-18 august, efectele Lunii Pline produc schimbări neașteptate și evenimente deosebite. Aceasta Lună Plină impune nativilor flexibilitate și adaptabilitate, nu neapărat pentru a-și asuma riscuri. Gândirea pozitivă, munca grea, răbdarea și cuvintele amabile vor face ca schimbările dificile să fie mult mai ușor de gestionat. Între 6-18 august, Venus va descoperi nevoia de dragoste și afecțiune a Berbecilor. Acest aspect se poate transforma într-o tendință către lene și egoism. Nativii nu se pot valoriza suficient în proprii ochi, pot apărea timiditate socială sau timiditate.

Taur

În perioada 6-18 august, Venus amplifică oportunitățile Taurilor privind aflarea dragostei și producerea de bani. Nativii ar trebui să manifeste o disponibilitate mai mare de a-și arăta sentimentele, iubirea și afecțiunea pentru cineva special. Taurii au acum abilități sociale excelente. Între 9-11 august, Mercur și Uranus induc emoție și schimbări rapide care pot provoca tulburări și tensiuni nervoase.

Veștile neașteptate îi pot obliga pe Tauri să-și schimbe planurile.

Capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită poate conduce la idei originale și descoperiri creative.

Gemeni

În perioada 19-26 august, Mercur va amplifica ritmul vieții Gemenilor. Cu alte cuvinte, activitatea mentală, comunicările, călătoriile scurte se vor succede ritmat și alert. Acest ritm poate provoca nativilor din Gemeni iritabilitate nervoasă și o gândire grăbită. Fără decizii importante în această perioadă. Între 21 august-2 septembrie, Soarele îi implică pe Gemeni într-o muncă mai grea, asiduă, dacă doresc să obțină rezultate într-un anumit fel. Se recomandă Gemenilor să nu răspundă la provocările la care vor fi supuși în această perioadă.

Rac

Între 6-18 august,  Venus îi ajută pe nativii din Rac să fie mai relaxați, mai iubitori și afectuoși. Acesta este un moment de pace, armonie, romantism și distracție. Farmecul și frumusețea sporită a Racilor îi ajută și devină mai atractivi și mai populari. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru întâlniri și pentru a face bani. Între 16-18 august, Venus și Uranus oferă distracție, întâlniri și dragoste. Racii să fie dispuși să-și părăsească zona de confort dacă doresc să se bucure de oferta astrelor.

Leu

Până pe 8 august, Marte oferă nativilor din Leu energie și pasiune, bine echilibrate, și nu agresive. Inițiativa și instinctele Leilor vor fi bune și vor impresiona superiorii acestora. Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un succes profesional meritat. Carisma suplimentară și magnetismul sexual al Leilor recomandă această perioadă să fie dedicată pentru viața amoroasă și pentru viața socială. Până la 13 august, Soarele îi ajută pe Lei să fie ei înşiși. Se pune accent pe viitor, pe obiectivele pe termen lung.

Fecioară

Perioada august-octombrie 2020 stă sub semnul lui Jupiter care ajută Fecioarele să se dezvolte personal și să atingă fericirea. Nativii din Fecioară se vor simți foarte optimiști, dornici să experimenteze tot ce pot. Acesta este un moment bun pentru relații, călătorii, educație, afaceri și rezolvarea problemelor juridice. Există oportunități pentru ca Fecioarele să-și sporească averea și să-și lărgească orizonturile. Această combinație le mai diminuează din efectele negative kharmice datorate eforturilor depuse pentru creșterea averii. Neptun îi face pe nativi să proiecteze anumite așteptări personale asupra altor persoane sau situații. Aceste așteptări nu sunt reale.

Balanță

În perioada 1-8 august, Marte și Jupiter oferă energia și inițiativa necesare Balanțelor pentru a începe proiecte noi și de a-și asuma riscurile necesare pentru a obține un succes major. Presiunile inerente derulării proiectului îi poate face pe nativi să devină prea siguri și impulsivi. Lipsa îndoielilor îi poate face pe nativii din Balanță să acționeze fără a lua în considerare consecințele propriilor acțiuni. Luptele trebuie alese cu atenție! Până la 13 august, Soarele oferă nativilor energie, entuziasm și creativitate pentru a se bucura de viață.

Scorpion

În luna august, Soarele îi pune la muncă pe Scorpioni pentru ca aceștia să obțină rezultate în modul pe care ei îl doresc. Anumite structuri ierarhice îi pot testa pe Scorpioni și obiectivele acestora, forțându-i pe nativi să dovedească ce și cum vor face. Nativii să rămână la elementele de bază și să încerce să nu reacționeze la provocări. Până pe 2 august, Soarele și Uranus impun Scorpionilor să fie deschiși și flexibili, pe măsură ce aceștia intră într-o etapă de incertitudine. Scorpionii să fie proactivi cu privire la schimbările pozitive.

Săgetător

Până la 13 august, Soarele aduce Săgetătorilor calm interior și echilibru care adaugă armonie relațiilor lor. Nativii devin mai eficienți și mai productivi, astfel încât acesta este un moment bun pentru ca Săgetătorii să se promoveze pe sine și obiectivele lor. Superiorii lor le vor aprecia atitudinea și inițiativa pozitivă. Între 3-18 august, efectele Lunii Pline vor aduce schimbări neașteptate și evenimente deosebite. Gândirea pozitivă, eforturile mari la serviciu, răbdarea și politețea fac suportabile schimbările dificile prin care vor trece nativii.

Capricorn

Până la 31 august, Neptun amplifică sensibilitatea și capacitatea Capricornilor de a citi oameni și situații. Nativii beneficiază acum de o intuiție puternică, o capacitate psihică crescută și de vise vii care le vor aduce perspective inspiratoare. Până la 11 august, Jupiter și Neptun oferă Capricornilor optimism, intenții bune și integritate morală. Este o perioadă bună pentru avansarea profesională, afaceri și rezolvarea problemelor juridice. Acum este o perioadă în care nativii își pot armoniza mai bine obiectivele lor cu filozofia spirituală sau cu credințele religioase.

Vărsător

Până la 8 august, Venus va alunga stresul care îi apasă pe Vărsători și îi va ajuta pe aceștia să se relaxeze. Prezența Vărsătorilor va induce calm în anturaj, iar frumusețea și carisma nativilor le aduc admirație și popularitate. Acesta este un moment excelent pentru romantism, socializare, cerere de favoruri și cumpărături. Între 2 august și 20 octombrie, Marte oferă nativilor energie, inițiativă, încredere în sine și curaj, atribute care vor impresiona pe superiorii lor. Creșterea atractivităţii sexuale și carisma fac din aceasta un moment minunat pentru întâlniri sau îmbunătățirea relațiilor în care se află acum nativii.

Pești

Până la 11 august, Jupiter oferă nativilor posibilități de a crește personal și oportunități de a trăi fericirea. Până la 31 august, Neptun le deschide Peștilor viziunea către o perspectivă mai spirituală asupra vieții. Dar, nativii se vor simți foarte vulnerabili. Majoritatea celor care încep să parcurgă o cale spirituală se simt vulnerabili la început. Cel mai adesea datorită faptului că sunt nevoiți să renunțe la multe dintre lucrurile cu care erau obișnuiți și care reprezentau piloni de stabilitate a vieții. Imaginea de sine și limitele personale definite anterior încep să se dizolve încet, încet. Peștii se află în tranziție către un nivel energetic superior.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.