Horoscop de iulie

pietricica turism

Eclipsa lunară din 5 iulie se desfășoară alături de Mercur și Uranus. Conjuncția dinte Luna Plină și Jupiter are influențe pozitive, benefice, dar de slabă intensitate. Eclipsa de Lună Plină din 5 iulie cade în Capricorn. Această eclipsă deschide porțile către o zonă a abundenței și a fericirilor.

Oamenii se vor simți mai optimiști, mai înclinați spre filozofie și atrași de activități intelectuale. Chiar dacă nu este vizibilă  pe întreg globul pământesc, eclipsa de Lună din 5 iulie produce efecte asupra nativilor de pe întreaga planetă.

Berbec

Până la 13 -14 iulie, Venus induce nativilor din Berbec dorința de a-și manifesta iubirea și afecțiunea pentru cineva special. Nativii fac aceasta și cu ajutorul complimentelor, cadourilor și favorurilor. Venus aduce în prim plan vechi prieteni sau iubiți ai nativilor din Berbec pentru ca toți împreună să-și rezolve problemele kharmice. În perioada 6-10 iulie, Mercur și Marte agită gândirea Berbecilor, iar aceștia pot sări direct la concluzii, sau pot afirma lucruri greșite. Devin mai iritabili decât de obicei, au un temperament agresiv.

Taur

Până la jumătatea lunii iulie, Saturn pune presiune pe nativii din Taur. Aceștia se pot simți presați și împovărați. Uneori, Taurii vor fi izolați și descurajați de către anturajul extins. Se recomandă o atitudine responsabilă, răbdare și muncă asiduă. În final, acestea vor fi recompensate. Până prin 23 iulie, Mercur oferă nativilor o gândire rațională și un stil de comunicare convingător. Este o perioadă bună pentru ca Taurii să ceară favoruri, să negocieze și să-și promoveze ideile. Dar Mercur este retrograd până la 12 iulie, și poate crea unele complicații în cadrul discuțiilor.

Gemeni

Până prin 15 iulie, Saturn aduce un progres constant pentru Gemeni, dar și mari realizări datorită răbdării, hotărârii și simțului puternic al datoriei manifest al nativilor. Gemenii au un echilibru interior și o concentrare puternică care îi ajută să fie foarte concentrați și imposibil de distras de la obiectivele și planurile lor. Până prin 17 iulie, Marte oferă Gemenilor energie, inițiativă, încredere în sine și curaj, atribute care vor impresiona pe șefii Gemenilor. Creșterea apelului sexual și a carismei Gemenilor îi ajută la îmbunătățirea relațiilor în care se află implicați.

Rac

Până prin 17 iulie, Marte creează tensiuni, dar și o nevoie puternică de afirmare a nativilor din Rac. Nativii să nu acționeze impulsiv, dar pot să-și asume riscuri. Până prin 23 iulie, Mercur crește viteza vieții, adică numărul de evenimente pe unitatea de timp. Racii se vor adapta datorită sprijinului oferit de Mercur pentru amplificarea activității mentale, pentru măiestria cu care nativii vor realiza anumite comunicări. Ritmul poate deveni agitat și duce la iritabilitate nervoasă și o gândire grăbită.

Leu

Până la 15 iulie, Saturn transmite Leilor sentimentul că aceștia sunt „cântăriți”. Nativii devin pesimiști în privința provocărilor și barierelor pe care le întâmpină în dezvoltarea lor. Confruntările actuale vor consolida „personajul” creat de fiecare nativ și le va oferi mai multă încredere în viitor. Până la jumătatea lui iulie, Venus îi ajută pe nativi să-și arate iubirea și afecțiunea pentru cineva special din viața lor. Pot apărea unele greutăți, deoarece Venus predă acum lecții precum „tristețea în dragoste”. Lipsa de iubire de sine, anxietate socială, timiditatea sau greutățile financiare sunt predate tot de Venus în această perioadă.

Fecioară

Până prin 19 -20 iulie, Jupiter în conjuncție cu Pluton oferă nativilor din Fecioară un impuls incredibil de puternic de a face mari schimbări. Un amestec de efort și noroc oferă nativilor șansa pentru a face o mare diferență în viața lor. Succesul în afaceri, bogăția, călătoriile sau o promovare la locul de muncă sunt doar câteva din posibilele realizări deosebite. Întârzierile sau provocările nu vor avea forța să îi descurajeze pe Fecioare. Până la 23 iulie, Mercur oferă nativilor o gândire rațională și un stil de comunicare convingător.

Balanță

Până la jumătatea lunii iulie, Saturn conduce nativii pe calea progresului constant. Nativii din Balanță sunt caracterizați acum de răbdare, hotărâre și un simț puternic al datoriei. Toate aceste atribute îi conduc pe nativi cu repeziciune către un succes răsunător. Până prin 13-14 iulie, Venus îi ajută pe nativii singuri să facă primul pas într-o relație nouă. Nativii vor simți o diminuare a propriilor inhibiții și își vor putea manifesta iubirea și afecțiunea pentru cineva special. Venus se află într-o postură care susține și relația actuală a Balanțelor. Este suficient ca nativii să-și amintească entuziasmul de la început.

Scorpion

Până la jumătatea lui iulie, Saturn aduce un moment de cotitură forțat în viața nativilor din Scorpion. Aceștia se vor simți presați și împovărați de probleme. Până prin 12 iulie, Soarele aduce calm interior și echilibru, aspecte care adaugă armonie relațiilor Scorpionilor. Nativii devin mai eficienți și mai productivi, astfel încât acesta este un moment bun pentru ca Scorpionii să își promoveze obiectivele și propria persoană. Superiorii nativilor vor aprecia atitudinea și inițiativa lor. Venus aduce Scorpionilor posibilitatea descoperirii unor noi plăceri.

Săgetător

Până prin 13-14 iulie, Venus poate induce sentimente de frustrare Săgetătorilor. Venus îngreunează dăruirea și primirea iubirii și afecțiunii pe care nativii doresc le împărtășească cu persoanele iubite. Sentimentele nativilor devin neclare. Este suficient ca Săgetătorii să nu stea prea mult pe acest tip de gânduri pentru a putea depăși momentul. Dacă vor începe să analizeze, pot apărea complicații neplăcute. Până prin 17 iulie, Marte aduce nativilor energie și pasiune, bine echilibrate. Inițiativa și instinctele Săgetătorilor îi vor impresiona pe șefii lor și le va aduce succes profesional.

Capricorn

Pluton oferă nativilor experiențe majore care le schimbă viața. Evenimentele care au ca rezultat „pierderea persoanelor dragi” sau „separarea de persoanele dragi” au un grad crescut de realizare. În general, aceste evenimente se petrec în viața nativilor în care există persoane care îi împiedică pe Capricorni să fie ei înșiși. Jupiter aduce creștere personală, noroc și fericire. Capricornii se simt foarte optimiști, de aceea vor dori să experimenteze de toate. Până prin 19- 20 iulie, conjuncția dintre Jupiter și Pluton îi determină pe nativi să facă schimbări mari în viața lor.

Vărsător

Până la 15 iulie, Saturn aduce recompensele binemeritate de Vărsători pentru anii plini de eforturi depuse pentru atingerea țintelor propuse de aceștia. Vărsătorii vor lucra mai responsabil, mai greu, dar vor avea mai multe satisfacții. Uranus aduce perturbări datorită schimbărilor neașteptate pe care le produce în rutina nativilor, și în viața lor, în general. Vărsătorii au de căutat acum subiectele stresante cu care îi agresează pe ceilalți și să le elimine, dacă doresc să se elibereze. Există ocazia ca nativii să își descopere propriul mod unic de exprimare a sinelui.

Pești

Uranus aruncă Peștilor provocările potrivite menite ca aceștia să se descopere pe deplin, mai aproape de adevăratul lor suflet. Aceasta este o fază eliberatoare a vieții. Neptun va deschide nativilor din Pești o perspectivă mai spirituală asupra vieții. În același timp, Peștii s-ar putea simțiți foarte vulnerabili. Imaginea de sine și limitele personale anterior definite pot începe să se dizolve, aspecte care creează confuzie. Jupiter creează oportunități pentru relații, călătorii, educație, afaceri și probleme juridice. Peștii sunt de departe favoriții zodiacului în prima decadă a lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.