L4 Speranţa Răuceşti a reclamat AJF Neamţ la FRF

Formaţia de Liga a IV-a Speranţa Răuceşti se consideră nedreptăţită de decizia Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ de joi (16 iulie) seară şi reclamă forul nemţean la Federaţia Română de Fotbal (FRF). Într-o sesizare adresată preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, se menţionează că AJF Neamţ “încalcă premeditat criteriul sportiv şi fair-play-ul competitiv, prin decizia de a hotărî reprezentanta judeţului Neamţ la barajul de promovare în Liga a III-a fără a se disputa nici un joc pe teren”.

“Prin decizia AJF Neamţ de a desemna echipa Bradul Borca ca reprezentantă a judeţului la baraj considerăm că se încalcă atât criteriul sportiv, cât şi fair-play-ul competitiv, elemente esenţiale pentru Federaţia Română de Fotbal, şi care trebuie respectate de către toţi membrii afiliaţi. Prin această sesizare vă rugăm să faceţi o recomandare către AJF Neamţ pentru a lua o decizie justă şi pentru a nu împiedica o posibilă participare a unei echipe în Liga a III-a”, se precizează în sesizarea semnată de preşedintele Speranţei Răuceşti, Constantin Chiriac. Sesizarea integral:

AJF Neamţ a adoptat, de fapt, două decizii în cursul zilei de joi, 16 iulie. La orele prânzului, s-a hotărât să se amâne cu 24 de ore decizia finală privind campionatul judeţean, ediţia 2019/2020, deoarece propunerea unei finale Bradu Borca-Speranţa Răuceşti nu a fost agreată de gruparea de pe Valea Muntelui. Ulterior, spre orele serii, AJF Neamţ a promovat o decizie a Comitetului Executiv, prin care se programa finala campionatului judeţean între Bradu Borca şi Victoria Horia pentru data de 26 iulie, ora 11:00. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *