Meci mare în campanie  la Roznov: deputatul Ciprian Șerban contra lui Ionel Ciubotaru!

pietricica turism

PSD Neamț pare să fi schimbat mult strategia în privința alegerilor locale. Pe modelul pus în practică de Ionel Arsene în 2016, care a renunțat la o candidatură în Parlament pentru a rămâne în administrație, la actualele alegeri parlamentarii vor fi îndemnați să se implice direct, prin candidaturi asumate. Un exemplu în acest sens este orașul Roznov, unde au existat mari tulburări în organizația PSD după plecarea lui Ionel Ciubotaru. Recent, coordonatorul de zonă, deputatul Ciprian Șerban, cerea măsuri drastice împotriva lui Constantin Hodor, președintele organizației și a consilierilor locali, care au votat împotriva intereselor electoratului local.

În ședința Biroului Permanent Județean de astăzi, 10 iulie, de la PSD, una din hotărârile luate a fost că șefia interimară a PSD Roznov  va fi preluată chiar de deputatul Ciprian Șerban, care a fost validat în calitate de candidat al partidului pentru funcția de primar al orașului!

În aceste condiții, este mai mult ca sigur că vom avea o campanie electorală cu multă sare și piper, având în vedere că actualul primar Ionel Ciubotaru și candidatul Ciprian Șerban au făcut câteva campanii împreună și se cunosc extrem de bine.

Rămâne de văzut dacă modelul Roznov va fi aplicat și la Roman, de unde provin 3 parlamentari nemțeni, în condițiile în care un al patrulea, fostul ministru Răzvan Cuc, pare să fie favorit la o candidatură la Piatra Neamț. Mai rămâne de văzut dacă și Dănuț Andrușcă va fi aruncat într-o luptă electorală directă, unde să-și valorifice experiența acumulată ca parlamentar.

(V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.