Șefii alianței USRPLUS vor candidați unici cu PNL la Consiliul Județean Neamț și primăria Piatra Neamț

Într-o postare mai mult decât tranșantă, președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, face un apel către conducerea PNL pentru stabilirea de candidați comuni pentru alegerile locale. Referirea este de mare importanță la nivelul alegerilor de la Consiliul Județean Neamț dar și la nivelul municipiului Piatra Neamț .Ca argument, vine cu exemple din țară unde există deja semnat un pact de centru dreapta.

”Ieri s-a scris istorie la Galați. S-au decis candidați unici la Primăria și Consiliul Județean Galați din partea PNL și USRPLUS. Primul mare pact de centru dreapta din Moldova la alegerile locale de anul acesta. PSD va deveni istorie pentru prima oară în acest județ roșu de 30 de ani.

Același lucru trebuie să se petreacă și la Neamț. Pentru a reuși în fața baronului PSD, Ionel Arsene – mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea în Moldova – va trebui să avem candidați unici la Consiliul Județean Neamț. PNL și USRPLUS trebuie să fie, împreună, o alternativă la incompetența care conduce județul.

Suntem județul în care numirile politice ale PSD au fost sub nivelul zero al bunului simț: Andrușcă, ministrul Economiei, Arcan, membru în Biroul Permanent al Senatului, fiica senatoarei – șefă peste funcționarii publici din țară, Harabagiu – consilierul lui Dăncilă care a indus în opinia publică faptul că Halep a fost huiduită pe stadion și nu Firea. Aici, la Neamț, avem poate cea mai josnică conducere PSD din toată Moldova: baronul Arsene a lăsat zeci de școli cu WC în fundul curții, a dat milioane de euro pentru un spital precar care se face la Iași, adică la 120 de km de Piatra Neamț, Lacul Izvorul Muntelui arată ca o mare baltă mizerabilă, iar drumul în jurul lacului este o aventură off road. Spitalul Județean din Piatra Neamț, aflat în subordinea CJ Neamț, arată ca la începutul anilor 2000. Mai rău decât celelalte spitale din județ. Pentru a fi director de școală trebuie să fi pupat inelul sultanului Arsene și să ai carnețel de partid la PSD. La fel și cu inspectorii școlari: pesediști din zona Târgu-Neamț – de unde e șeful lor.

Peste toate acestea, Ionel Arsene și PSD vor să îl pună primar la Piatra Neamț pe incapabilul fost ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care-a descoperit recent Neamțul pe hartă.

Ne vom opune cu toate forțele noastre ca județul să rămână roșu.

Epoca baronului Arsene trebuie să ia sfârșit. Trebuie să reconstruim acest județ după pârjolirea lui de către Arsene. De asemenea, trebuie să înlăturăm definitiv moștenirea lui „Pinalti“ de la Piatra Neamț.

Sper ca PNL și USRPLUS să poată da candidați unici la Primăria Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț.

Iulian Bulai, președinte USR Neamț

reclama psd

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.