Activitățile recreative online de care să profiți când stai acasă

Odată cu venirea pandemiei, cursul vieții noastre s-a schimbat complet. Așa că majoritatea oamenilor au apelat la diferite modalități de a se adapta situației, deoarece izolarea la domiciliu poate să aducă o conotație negativă asupra fiecărei zi, prin întreruperea rutinei ce obișnuia să ne definească normalitatea. Așa că unii dintre noi se simt mai confortabil cu un ritm de zi cu zi mai lejer – ore mai puține de muncă, relaxare mai multă, ba chiar trăind cu senzația că sunt în vacanță.

Alții, din contră, își găsesc echilibrul într-un program încărcat și alert – sport, activități noi, orice îi ține în priză. Dar indiferent de categoria în care te regăsești, poți aprecia impactul pe care mediul online îl are în a ne ajuta să trecem peste această perioadă mai ușor. Și cum orice forma a audio-vizualului reprezintă cea mai simplă modalitate de relaxare și entertainment, avem la dispoziție câteva variante, prin simplul acces la internet.

Cazinouri online

Și dacă tot am pomenit nevoia de entertainment, jocurile de noroc apar printre primele, în preferințele oamenilor. Iar faptul că mediul online a adoptat cu brio conceptul de cazinou stradal nu face decât să mulțumească cât mai mulți pasionați de pariuri. Pe piața românească poți descoperi un număr surprinzător de mare de cazinouri online care activează de mulți ani și care, din ce în ce mai des, înlocuiesc cazinourile fizice. Motivele sunt unele foarte simple – accesibilitate și flexibilitate. Atunci când te simți norocos și vrei să pariezi sau pur și simplu cauți o modalitate de a te distra, trebuie să te deplasezi la cel mai apropiat cazinou, unde este posibil să nu găsești loc la masa jocului preferat. Unii oameni poate preferă anonimatul, alții poate nu se bucură neapărat de atmosfera dintr-un cazinou și ar prefera să se poată concentra în liniște.

Iar un cazinou online acoperă toate aceste nevoi. Accesibil de oriunde și oricând, mai ales pentru că se oferă disponibilitate și pe dispozitivele mobile, nu doar pe un computer, cazinoul online vine cu o multitudine de beneficii pe care unul stradal nu și le poate permite. De exemplu, în online există varianta de joc fără o investiție, așa că dacă vrei să joci gratis doar pentru distracție, majoritatea cazinourilor online îți permit acest lucru. Detaliu deosebit de important și dacă vrei să prinzi experiență și să-ți exersezi diferite strategii care să te ajute să câștigi atunci când decizi să joci pe bani reali.

În plus, toate cazinourile online te așteaptă cu o mulțime de bonusuri și oferte, chiar din primul moment în care te înregistrezi. Iar dacă ești novice în ale jocurilor de noroc și nu ai idee ce platformă online să alegi, în primul rând trebuie să te îndrepți către un cazinou online licențiat și acreditat, care îți pune la dispoziție oferte ce se potrivesc nevoilor tale și care are o arie largă de jocuri spectaculoase. Noi am făcut un mic studiu așa că pentru a afla care sunt cele mai bune bonusuri și oferte la jocuri casino online de pe piață, click aici.

Cinematograful din sufrageria ta

Cinematografele s-au închis pe timpul carantinei iar obișnuitele canale de televiziune au fost înlocuite cu succes de diferite platforme online care fac streaming de filme și seriale. Cele mai populare sunt HBOgo, Netflix sau Amazon. Și există multe motive pentru care acest serviciu a crescut în popularitate într-un ritm masiv, pe tot globul. Unul dintre ele este libertatea de care dispunem, în ceea ce privește preferințele noastre cinematografice. Apoi, cantitatea – cu un număr impresionant de filme și seriale în librăriile site-urilor, avem mereu de unde alege, fără să ne plictisim niciodată. De la filme vechi și consacrate la noi producții de Hollywood sau independente, seriale de referință sau noutăți internaționale, tot ce trebuie să faci e să te hotărăști ce vrei să vezi și care ți-e starea de spirit. Astfel, nu e de mirare că în primele trei luni ale anului, Netflix și-a mărit numărul de utilizatori cu 16 milioane. Iar dacă nu ai un cont deja, îți recomandăm să încerci perioada de grație, fără plată, valabilă pe platformele menționate, care îți dă șansa să explorezi ce material cinematografic îți oferă fiecare.

Jocuri video online

Pentru cei mai aventuroși dintre noi, care sunt în căutare de puțină acțiune pentru cât stau acasă, există diferite jocuri video care se pot juca online. Și nu, jocurile nu sunt doar pentru copii, industria de gaming la nivel mondial fiind una foarte valoroasă, bazându-se în mare parte pe creațiile destinate adulților. Iar opțiunile sunt nenumărate, în funcție de preferințe. Cum astăzi suntem constant conectați la telefoanele mobile, cea mai populară modalitate de acces la jocuri este prin intermediul aplicațiilor special create pentru mobil. Dacă mai degrabă cauți să joci ceva ușor care să te relaxeze, poți încerca clasicul Solitaire reinterpretat, faimosul Candy Crush sau Coin Master. Pentru ceva mai mult suspans, dă o șansă unor jocuri precum Year Walk, 80 Days sau Botanicula.

Dacă îți dorești o partidă de joc mai complexă și preferi varianta desktop, ai de ales dintre cele mai populare jocuri, în funcție de genul lor: FIFA, pentru pasionații de fotbal, Minecraft pentru cei care vor libertate în a-și construi propria lume sau Call of Duty, DOTA, Starcraft ori Call of Duty pentru a trăi povești bazate pe expediții, misiuni militare și acțiune

Muzică și concerte live

Ne bucurăm cu toții de felul în care progresul tehnologic ne îmbunătățește viața de zi cu zi. Iar muzica și accesul nelimitat la muzică de oriunde și în orice moment îți dorești, reprezintă un beneficiu masiv. Pentru că nu putem trăi fără muzică – jazz dimineața la cafea, muzică ambientală în timp ce lucrezi, ceva mai alert în căști când ieși la alergat. Nu contează care este genul tău favorit, important este să nu te simți limitat de nimic atunci când asculți muzica preferată. Motiv pentru care un cont de utilizator pentru platforme precum Spotify, Soundcloud, YouTube sau iTunes a devenit o necesitate și o parte importantă din viața noastră. Iar următorul nivel, ca experiență, îl reprezintă concertele live, care din păcate, nu se mai pot organiza în această perioadă și nu avem nicio idee pentru cât timp în viitor. Partea bună este că majoritatea artiștilor și organizatorilor de evenimente s-au adaptat situației și ne dau ocazia să ne bucurăm de concerte transmise live, pe rețelele de socializare.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.