Daniel Harpa şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar

Astăzi, 16 august, orele 12, Daniel Harpa, primarul în funcţie al oraşului Târgu Neamţ şi-a depus candidatura pentru un al treilea mandat. Concomitent a fost depusă şi lista de consilieri locali PSD.

Coincidenţă sau nu, tot astăzi, edilul împlineşte şi 23 de ani de căsătorie, moment prielnic să îşi depună candidatura.

Echipa PSD de la Târgu Neamţ este o echipă foarte puternică, bine echilibrată, avem egalitate între bărbaţi şi femei, avem oameni foarte bine pregătiţi profesional în toate domeniile de activitate. Daniel Harpa candidatul nostru este un primar care a dovedit în cele două mandate că este unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut vreodată oraşul Târgu Neamţ. nu am dubii că la Târgu Neamţ PSD va câştiga alegerile, că primarul Daniel Harpa va fi reales. Aşa cum am spus de-a lungul timpului faptele primarului Harpa vorbesc pentru el. Ceea ce a făcut el pentru Târgu Neamţ se vede şi din discuţiile mele cu cetăţenii din oraş majoritatea dintre ei sunt mulţumiţi de primarul Harpa”, ne-a declarat Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Ceea ce m-a determinat să îmi depun candidatura pentru al treilea mandat sunt proiectele aflate în derulare, pe care trebuie să le finalizez. Trebuie să mergem împreună, e nevoie de continuitate. Consider că am schimbat multe în oraş, începând de la mentalitate şi până la investiţii. Trebuie să finalizez proiectul asfaltării mai multor drumuri, ştrandul de la parc Cetate, Amfiteatrul şi multe alte proiecte aflate în faza de proiectare. Nu am renunţat la niciun consilier pe care l-am avut în echipă, nu ne schimbăm partidul cum fac alţii şi merg alături de cel mai mare partid din România, merg alături de o echipă puternică şi am venit cu oameni tineri ce activează în toate domeniile începând de la cadre medicale până la oameni de afaceri. Avem o echipă care îl susţine pe domnul Ionel Arsene pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ce a făcut Ionel Arsene pentru judeţul Neamţ nu a făcut niciun preşedinte de judeţ până acum” , ne-a declarat şi primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *