Horoscop 20-26 august

În 1966, F. Zigel, un astronom sovietic de renume, concluziona că telepatia este ştiinţa viitorului. De asemenea, propunea ca cercetările în domeniu să fie bazate pe o cercetare organizată de instituțiile statului. În 1968, sovieticii organizaseră deja mai multe centre de cercetare specializate în experimente telepatice de nivel academic, precum şi mai multe echipe interdisciplinare, formate din fiziologi, fizicieni, psihologi, matematicieni, ciberneticieni, neurologi şi ingineri electronici pentru investigarea telepatiei. Au fost făcute o serie de experimente implicând transferarea gândurilor la mari distanţe (Leningrad-Moscova 600 kilometri; Moscova-Tomsk 4.000 kilometri)

Berbec

Între 25-26 august, Mercur și Uranus se află într-o poziție care generează o armonie superioară. Acest aspect astrologic va amplifica gândirea Berbecilor. Aceștia vor avea idei care vor ajuta la dezvoltarea unui proiect creativ și/sau vor ajuta pentru a rezolva o dilemă. Nativii primesc știri financiare surpriză. Bune. Între 23-27 august, Venus se află față în față cu Jupiter. Berbecii sunt mai afectuoși decât de obicei. Așadar, aceste zile devin bune pentru viața amoroasă a nativilor. La 23 august, Soarele aduce calm interior și de echilibru, aspecte care adaugă armonia în relația Berbecilor.

Taur

La 25 august, Mercur în Fecioară și Uranus în zodia Taur aduc gândurile și ideile nativilor la un nivel sofisticat și original. Poate chiar de domeniul geniului. Nativii au idei creative în toate domeniile în care sunt solicitați. Ar trebui profitat din plin de această zi rară, deoarece Taurii se află într-o postură unică din punct de vedere astrologic. Între 24-26 august, Mercur și Uranus deschid mintea nativilor din Taur spre noi posibilități. Aceștia au simțuri mai acute și pot avea încredere în intuiția lor. Apar în viața nativilor vești emoționante și prietenii neobișnuite.

Gemeni

La 25 august, guvernatorul zodiei Gemeni, Mercur, se află într-un unghi ideal față de Uranus. Acesta este un aspect astrologic care stimulează zona ideilor, a intuiției, a descoperirilor. Mercur este planeta minții, motiv pentru care se știe că Gemenii sunt atât de ascuțiți intelectual, iar Uranus este numită octava superioară a lui Mercur. Uranus ajută gândirea să urce la nivelul inovației și intuiției. Gemenii se pot concentra la proiectul curent de lucru și vor obține rezultate fulminante. În perioada 24-26 august, ritmul agitat poate conduce la iritabilitate.

Rac

Mai multe vești bune despre bani, complet neașteptate, ajung la Raci pe 25-26 august. Iar un prieten poate fi instrumentul prin care universul creează oportunități și rezolvări de probleme. La 26 august, Mercur conduce discuțiile, negocierile în care sunt implicați Racii spre conversații plăcute. Acest timp ocupat, dar productiv, este bun pentru socializare, scriere, vorbire, cerere de favoruri, studiu, examene, cumpărare și vânzare. Farmecul și frumusețea sporită a Racilor din această perioadă îi ajută să devină mai atractivi și mai populari.

Leu

O zi foarte bună pentru a face bani este 25 august. Mercur se află în unghi fin cu Uranus. Soarele tranzitează zodia Fecioarei și are susținere de la Uranus aflat în Taur. Uranus are acum energiile Casei onorurilor, a premiilor și realizărilor. Acordurile încheiate în această zi aduc sume generoase Leilor. Doar semnătura pe documente mai poate aștepta. Mercur în opoziție cu Neptun (detalii obscure, confuzie, informații lipsă, amăgire și înșelăciune) recomandă amânarea semnării documentelor oficiale. Între 24-26 august, Mercur și Uranus deschid Leilor mintea către noi posibilități.

Fecioară

Veștile bune sunt așteptate între 25-26 august. Mercur în tranzit prin Fecioară este orientat către Uranus, planeta surprizei, aflată în Taur. Apar posibilități de călătorie în zone sălbatice. Este o săptămână perfectă pentru o vacanţă într-o zona îndepărtată. Nativii trebuie să fie atenți la condițiile de călătorie din cauza coronavirusului. Au o oarecare sensibilitate la viruși până la început de septembrie. La 26 august, Mercur stimulează mentalul nativilor din Fecioară. Reflexele și alertele nativilor sunt la cote maxime. Ei reușesc să identifice orice potențial pericol.

Balanță

Casa banilor altor persoane este luminată de Uranus aflat în Taur, între 25-26 august. Majoritatea celor născuți în Balanță vor primi vești bune despre bani primiți sau despre situația actuală cu casa proprie. Banii ar putea proveni de la o bancă, un program guvernamental sau un membru al familiei care este dispus să îi împrumute pe nativi. La 27 august, Venus aflat față în față cu Jupiter, îi ajută pe Fecioare să devină mai afectuoși și chiar jucăuși în dragoste. Este important ca nativii să evitate lenea, excesele, lăcomia.

Scorpion

La 25 august se pregătesc condițiile pentru ca Scorpionii să primească  sumă frumoasă de bani. Mercur, care coordonează Casa banilor altor persoane primește ajutor de la Uranus, planeta surprizelor. Scorpionii pot încheia un acord care le va aduce destul de mulți bani. Aceștia pot proveni ca plată pentru activitatea într-o comisie sau ca avans în numerar sau din soluționarea unei cauze în instanță ori o plata de asigurare, etc. Influența Scorpionilor este calmantă, frumusețea lor amplificată de Venus și carisma le aduc admirație și popularitate.

Săgetător

Mercur tranzitează Casa premiilor și a onorurilor Săgetătorilor în 25-26 august. Uranus în Taur tranzitează Casa proiectelor de muncă a Săgetătorilor. Adică, e mai productiv ca nativii să fie acum le serviciu decât în vacanță. Poate și va apărea un proiect care va aduce Săgetătorilor o mulțime de satisfacții.

Între 24-26 august, Mercur și Uranus îi ajută pe nativi să vadă dincolo de orizont, le deschide perspectiva asupra noilor posibilități de a fi. Intuiția devine un instrument de ghidare pentru nativii care au încredere în forțele proprii.

Capricorn

Mercur în Fecioară în Casa călătoriei primește raze de la planeta surprizei, Uranus. Nativii din capricorn care au ocazia de a face o călătorie cu mașina spre o destinație îndepărtată, să nu refuze. Mai ales dacă invitația apare în perioada 25-27 august. Se recomandă zonele împădurite, montane, dacă se poate, având și apă prin preajmă. Între 25-28 august, Venus și Neptun oferă suficiente ocazii capricornilor pentru a fi romantici și relaxați. Viața amoroasă a nativilor pare a beneficia de tandrețe. Este un moment bun și pentru vizionarea de filme, distracție și pentru înfrumusețarea grădinii proprii.

Vărsător

Veștile vor veni pe neașteptate între 25-26 august. Mercur este conectat cu Uranus, guvernatorul zodiei Vărsător. În general, veștile au legătură cu banii și finanțele nativilor din Vărsător. Uranus preia puterea de gândire și raționare oferite de Mercur și o sintetizează în tărâmul geniului. Este o perioadă foarte bună pentru a genera idei despre sporirea veniturilor nativilor. O zi bună pentru a solicita un credit ipotecar sau pentru îmbunătățirea locuinței sau pentru a refinanța casa este 25 august. Până la final de octombrie, Uranus aduce perturbări care vor afecta rutina și viața Vărsătorilor, în general.

Pești

Între 25-26 august, Mercur și Uranus vor comunica prin semnale electrice intense. Sunt zile foarte bune pentru a face brainstorming cu o altă persoană în care Peștii au încredere și pentru a lucra la un proiect sau idee creativă. Mintea Peștilor lucrează acum la capacitate maximă, cum nu a mai lucrat de mult timp. Între 25-28 august, Venus și Neptun modelează energia sexuală a Peștilor. Aceștia devin amanții perfecți. Relația lor se poate transforma sau destrăma datorită modului de abordare a sexului. Plimbările lungi, înotul îi ajută pe nativi să se relaxeze complet.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *