HOROSCOP 27 august-2 septembrie

Luna Plină din 2 septembrie este ca o stea norocoasă pentru Uranus. Aduce libertate personală, schimbări pozitive, evenimente interesante și prieteni noi. Aceasta este o Lună Plină excelentă pentru a rupe plictiseala și a scăpa de stres, datorate restricțiilor pe termen lung.

Berbec

Energia zilei de 29 august este construită de vineri, 28 august. Mercur se află în Fecioară, Casa sarcinilor de la serviciu. Jupiter tranzitează Casa onorurilor și premiilor Berbecilor. Dacă trebuie semnat vreun contract, 28-29 august sunt zilele perfecte. Orice este legat de comunicare trebuie lansat până aceste zile. Se recomandă odihnă sub Luna Plină din 2 septembrie, Lună care cade în Pești. Acum este momentul pentru somn, citit și planificarea evenimentelor pentru septembrie. Probabil că virusul să se dezlănțuie la final de septembrie, susținut de Jupiter și Pluton.

Taur

O zi poetică și romantică este 28 august, când Venus în Rac va fi în sincronizare ideală cu Neptun aflat în Pești. Mercur în Fecioară și Jupiter în Capricorn, Semn de Pământ precum cel al Taurului, oferă nativilor momente neuitate de dragoste carnală, iubire, romantism. Taurii pot face excursii scurte, în apropierea casei, dar energizante. Luna Plină în Pești din 2 septembrie este o Lună sălbatică pentru viața socială. Taurii au acum ocazii numeroase de a uita de grijile de zi cu zi și de a se distra.

Gemeni

Între 28 și 29 august, când Mercur lucrează împreună cu Jupiter, aflat în prezent în Casa comisioanelor, a redevențelor, a bonusurilor, a soluționării divorțurilor, ș.a. Este o zi sterilă pentru a începe o afacere, a lansa un produs nou, a face o vânzare sau o afacere mare. Luna Plină din 2 septembrie ar putea deveni un moment culminant în cariera Gemenilor în acest an. Jupiter tranzitează sub Luna Plină Casa financiară a Gemenilor. Banii vor ajunge rapid către nativii din Gemeni.

Rac

Mercur, planeta știrilor și călătoriilor este ajutată de Jupiter între 29 și 30 august. Racii căsătoriți sau cei care au deja o relație serioasă, vor fi avantajați datorită partenerului lor. Racii pot fi surprinși de o scurtă ieșire în natură pusă la cale de partenerul lor. Se recomandă o locație liniștită, îndepărtată de zgomotul oamenilor. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Este un loc romantic și compatibil cu senzualitatea Racilor. Spontaneitatea va face mai mult decât sute de planuri.

Leu

O interacțiune minunată dintre Mercur și Jupiter se va petrece în 29-30 august. Jupiter se află în Casa proiectelor zilnice oferind misiuni și proiecte noi nativilor din Leu. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Efectele acestei Luni Pline se vor simți până la sfârșitul lunii. Luna Plină cade în Casa banilor altor persoane a Leilor. Iar Uranus se află acum în Casa faimei și a onorurilor nativilor din Leu. Posibil ca nativii să primească bani, să beneficieze de un eveniment important care le va propulsa viața destul de puternic.

Fecioară

Viața amoroasă a nativilor din Fecioară primește un impuls suplimentar pe 29-30 august, când Mercur și Jupiter, aflat în a Casa iubirii adevărate a nativilor, discută aprins pe tema amorului. Aceste zile favorizează nativii singuri din Fecioară. Sunt zile minunate pentru o primă întâlnire sau pentru surprinderea partenerului. Fecioarele care își doresc un bebeluș, dar nu l-au putut concepe până acum, pot merge la un consult la un medic de fertilitate. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Această Lună Plină va concentra atenția nativilor asupra partenerului lor.

Balanță

Mercur și Jupiter ajută nativii din Balanță să semneze contracte, acorduri importante în zilele de 28-29 august. De asemenea, sunt favorizate afacerile imobiliare, de închiriere, de închidere a unei afaceri. Este o perioadă optimă pentru angajarea unui designer pentru locuință su pentru curte. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Această Lună Plină luminează Casa muncii nativilor din Balanță. Se pare că un proiect creativ la care lucrează nativii va avea un succes fulminant. Cei care doresc să înceapă o nouă afacere în domeniul artei sau a bijuteriilor, pot deschide sub lumina Lunii Pline.

Scorpion

Între 28-30 august, Mercur și Jupiter se află într-o armonie cosmică rară. Jupiter se află în Casa comunicării Scorpionilor, iar Mercur se află în Casa prieteniei. Scorpionii pot merge la un prieten, la un grătar, pot fi invitați la o cină în aer liber, toate devenind distracții formidabile. Sunt zile optime pentru a semna un contract. Când Jupiter este implicat, profiturile ar putea fi mai mari decât s-a anticipat. Luna Plină în Pești din 2 septembrie luminează Casa romantismului, a iubirii adevărate a Scorpionilor. Cei care au deja o relație să planifice pentru această perioadă ceva special. Cei singuri au mari șanse să întâlnească pe cineva special.

Săgetător

Între 28-29 august, Mercur, conducătorul Casei faimei și a onorurilor este ajutat de Jupiter, aflat în Casa veniturilor din salarii a Săgetătorilor. Se recomandă amânarea vacanței de la sfârșitul lui august și începutul lui septembrie. Acum apar numeroase oportunități în cariera Săgetătorilor. Luna Plină în Pești din 2 septembrie concentrează energia zilelor anterioare. Uranus, planeta surprizelor, devine prietenul nativilor din Săgetător. Uranus și Soarele, aflat în Casa faimei și a onorurilor Săgetătorilor, aduc nativilor premii, oferte de muncă, o afacere nouă. Uranus și Luna Plină aduc nativilor mult numerar.

Capricorn

În perioada 28-29 august, Mercur în Fecioară și Jupiter în Capricorn vor lucra pentru a crea ceva special pentru nativii din Capricorn. Este un moment minunat pentru a introduce o aplicație sau un nou site web, pentru a semna un contract, pentru a finaliza un manuscris. O călătorie în această perioadă poate deveni ceva special. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Este una dintre cele mai frumoase Luni Pline ale anului. Se conturează acum condiții speciale pentru dragoste. Uranus este „pe felie” și aduce surprize plăcute nativilor.

Vărsător

În perioada 29-30, Vărsătorii pot primi bani de la o persoană care nu dorește să știe că ea este binefăcătorul. Poate fi un prieten sau un membru de familie. De asemenea, proiectele confidențiale aduc bani frumoși. Luna Plină din, cea mai bună din acest an, reunește energia lui Uranus și a Soarelui. Soarele, aflat în zodia Leu, creează numeroase oportunități de angajare pentru Vărsători. Cu Uranus implicat, oferta pe care o primesc Vărsătorii, se anunță a veni din high-life. Cei care fac propunerea se vor dezvălui abia după ce nativii acceptă să lucreze pentru ei.

Pești

Jupiter și Mercur discută armonios, la nivel cosmic. Zilele de 29-30 august sunt perfecte pentru semnarea unui contract, pentru închirierea unei locuințe sau pentru deschiderea unei noi afaceri. Luna Plină din 2 septembrie cade în Pești. Ceva, de o importanță foarte mare pentru nativii din Pești, se va petrece sub lumina acestei Luni Pline. Luna Plină și Uranus își unesc energiile, iar Soarele va armoniza perfect lucrul acestor două astre. Peștii vor beneficia de o mulțime de surprize plăcute, luminoase, care le vor ridica energia. Multe dintre aceste surprize vor putea fi definite drept miracole.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *