În zona Pieței Centrale Piatra Neamț: S-a deschis complexul „La Băcănie”! Producători locali și specialități italiene

la bacanie 1
bacanie 2
bacanie 3
bacanie 5
bacanie 6
bacanie 7
bacanie 8

Astăzi, 21 august, s-a deschis magazinul „La Băcănie”, situat lângă Piața Centrală din municipiul Piatra-Neamț. Complexul propune un concept nou în domeniu, prin cele 7 raioane specializate: panificație-patiserie, brânzeturi-lactate, pizzerie-grătar și preparate calde, semipreparate din carne, pește proaspăt și congelat, colecții de vinuri din podgoriile românești și cramă, carmangerie.

Specific noului magazin cu de toate este oferta de produse de calitate asigurată în proporție egală de renumiți producători români și italieni. „La Băcănie” este primul complex comercial de acest gendeschis în județul Neamț de compania Pescado – Bonito Original SRL și care numai în această locație a oferit 25 de locuri de muncă, pentru început. Afacerea este condusă de Vasile Vasilca, directorul zonal Piatra-Neamț: „Ideea acestui complex inedit pentru județul Neamț este de a oferi clienților noștri produse proaspete, de calitate, furnizate de producătorii locali pe care vrem să-i promovăm. Colaborăm cu o serie de producători din zonă – „PANGÎRBEA” pentru panificație-patiserie, „Cămara cu bunătăți” și „Vrâncioaia” pentru dulcețuri, sucuri, conserve tradiționale, cu Raitar și Lactrio pentru semipreparate din carne, lactate și brânzeturi, Bonito Original pentru pește și semipreparate din pește, Cramele Recaș și Domeniile Coroanei pe segmentul vinuri de colecție. În aceeași măsură, clienții noștri găsesc la noi brânzeturi și salamuri renumite italiene, aceleași produse de calitate pe care le utilizăm în sortimentele de pizza pregătite după rețete tradiționale italiene. Pizza și grătar, alături de câteva meniuri calde sunt pregătite de bucătarii noștri în raionul specializat. Suntem în curs de amenajare a ultimului raion, cel de măcelărie, pentru care vrem să găsim tot parteneri locali, care să asigure produse proaspete pentru clienții noștri”.

Complexul „La Băcănie”, situat vis-a-vis de fabrica de confecții Ema, este o soluție pentru acasă și pentru serviciu, pentru oamenii ocupați, ca și pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos.