LIGA A IV-A Fără reprezentantă în Cupa României şi cu previziuni sumbre pentru sezonul 2020/2021

Liga a IV-a Neamţ rămâne fără reprezentantă în Cupa României în sezonul 2020/2021. Pentru faza judeţeană se calificaseră, în semifinale, Bradu Borca, Speranţa Răuceşti, Victoria Horia şi Moldova Cordun, dar competiţia nu va mai avea loc, mai ales că învingătoarea ar trebui anunţată la Federaţia Română de Fotbal până pe 5 august. Dincolo de acest eveniment dezamăgitor, pentru întregul sezon viitor previziunile sunt sumbre.

“În condiţiile actuale, va fi foarte greu de organizat Liga a IV-a. Mai mult, dacă rămâne în vigoare decizia cu obligativitatea de a avea certificate de identitate sportivă la Liga a IV-a, nu avem cu cine începe o competiţie”, a declarat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

La data publicării acestui articol, ar fi cinci echipe cu CIS în fotbalul amator nemţean: Speranţa Răuceşti, Bradu Borca, Energia Pângăraţi, Arsenal Văleni şi Cimentul Bicaz. Ar fi dificil să mai obţină cineva CIS-ul până în toamnă, sunt necesare 5-6 luni”, a mai menţionat preşedintele Ioan Costin Toma. Lucrurile sunt însă şi mai complicate, deoarece Borca ar putea promova în Liga a III-a, iar Văleni şi Bicaz nu au participat la sezonul 2019/2020, din cauza lipsei fondurilor. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.