Neculai Nastasă decis să recucerească funcţia de primar la Agapia

Neculai Nastasă, fostul primar al comunei Agapia până în anul 2017, când şi-a pierdut funcţia din cauza incompatibilității constatate de Agenția Națională de Integritate, şi-a depus astăzi, 17 august, candidatura pentru funcţia de primar din partea PSD.

Fostul primar este hotărât să redevină primarul comunei şi în acest sens a adresat şi un mesaj: „Dragi cetăţeni ai comunei! Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei noastre, cât şi lista de consilieri PSD pentru Consiliul Local Agapia. Avem pe lista de consilieri oameni serioşi, gospodari şi împreună vom pune umărul la dezvoltarea comunei şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale agapenilor. Consider că în cei opt ani de când sunt în primărie am reuşit să schimbăm faţa comunei în bine, însă acest lucru îl veţi aprecia d-stră în ziua votului. Vreau să continui investiţiile şi lucrările pe care le avem în derulare, cât şi pe cele depuse spre finanţare, atât pe fonduri europene cât şi guvernamentale. În acest sens, în zilele următoare vă voi prezenta raportul de activitate cu privire la ce s-a realizat din anul 2012 până în prezent, lucrările avute deja în derulare, cât şi cele care vor urma. Consider că am fost, sunt şi voi fi un om serios, implicat şi de cuvânt pentru binele comunei noastre şi vă asigur în continuare că NU O SĂ VĂ DEZAMĂGESC”.

C.T. STURZU

One comment

  • Icx

    august 18, 2020 at 5:09 am

    înghesuială mare la pensii speciale unsii lu Dumnezeu fără de care prostimea cică nu ar putea trai dati.le vot sa va cocoseze cu tupeu si măreția lor de speciali

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *