Oficial. Dragoș Chitic este candidatul PMP la Primăria Piatra Neamț

Într-o conferință de presă organizată vineri, 14 august, s-au confirmat zvonurile care spuneau că Dragoș Chitic va fi candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de  primar al municipiului Piatra Neamț. El anunțase cu o zi înainte că va părăsit PNL și va candida pentru un nou mandat.

Astăzi vreau să anunț candidatura domnului primar Dragoș Chitic pentru un nou mandat la primăria orașului. Împreună putem construi un județ de 10+”, a anunțat Bogdan Gavrilescu, actual viceprimar Piatra Neamț.

Mulțumesc colegilor pentru căldura cu care m-au primit, că au ales să mergem împreună cu un proiect deosebit. Vreau să mulțumesc domnului Gavrilescu, un om cu o calitate deosebită cu care am lucrat foarte bine în mandatul actual. Am găsit la PMP o echipă unită, o echipă dornică să facă din orașul Piatra Neamț un oraș de 10+. În următorii 4 ani Piatra Neamț se va dezvolta în ritm accelerat mulțumită proiectelor europene pe care le-am accesat. Pregătim deja o listă de proiecte pentru exercițiul European viitor, proiecte pe care le vom prezenta la momentul potrivit.

Am avut un sondaj de opinie pe care l-am comandat. Din sondajul acesta rezulta că, în absența mea la alegeri, Piatra Neamț va avea un primar de stânga, de aceea am ales să candidez. Existau mai multe variante, inclusiv independent, dar consider că PMP este cea mai bună opțiune”.

În aceeași conferință de presă, Bogdan Gavrilescu a declarat că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

M.N.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.