Petru Cârjă, fostul șef al Poliției economice Târgu Neamț, a încetat din viață

După o lungă și grea suferință, colonelul în rezervă PETRU CÎRJĂ, nu a mai făcut față unei boli necruțătoare și s-a stins în dimineața de 19 august 2020.

A reușit să adune în coșul vieții doar 62 de primăveri, ultima sa aniversare fiind în luna mai, lună a florilor și a sufletelor nobile.

Cu o fire calmă, o voce blândă, o față cu un zâmbet primitor, cu un caracter deosebit, colonelul în rezerva Ministerului Afacerilor Interne, a încetat să mai lupte cu boala, fiind ales să pășească pe drumul luminos al raiului, către împărăția lui Dumnezeu cel Sfânt.

Ofițerul a absolvit Școala Militară de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne, promoția 1983, începându-și activitatea la Poliția Municipiului Roman apoi la cerere, a fost transferat la Poliția Orașului Târgu Neamț, Formațiunea de Investigare a Criminalității Economice.

A absolvit cursurile Facultății de Drept, iar profesional, a urcat treptele ierarhice, potrivit ghidului carierei, întrerupându-și activitatea în anul 2014, când a trecut în rezervă, cu drept de pensie de serviciu, având gradul profesional de comisar șef de poliție, echivalentul gradului militar de colonel.

Fără să bănuiască, odihna binemeritată, după o viață activă, a fost bulversată de o boală nemiloasă, cu care a dus o luptă aprigă și care aproape a reușit să o învingă. A câștigat mai multe bătălii, dar în final a pierdut războiul cu aceasta.

Drum bun, lin și luminos către împărăția veșnică, iar de la dreapta bunului Dumnezeu să  veghezi și să ocrotești familia, prietenii și pe toți cei care ți-au fost dragi .

Colegii

One comment

  • Cristian

    august 21, 2020 at 2:48 pm

    Drum bun in eternitate nea Petrica.
    Dumnezeu sa va aiba in paza!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *