Răzvan Cuc are o contracandidată din ”familie”: Raluca Cucu

O surpriză care va naște multe bancuri ornitologice a apărut astăzi, 13 august (să fie cu noroc!) în spațiul public. Proaspăt intrată în politică, în partidul Alianța pentru Unirea Românilor, o economistă din Piatra-Neamț și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar. Raluca Cucu, căci despre ea este vorba, se prezintă pe Facebook ușor stângaci, ceea ce este explicabil, într-o oarecare măsură, având în vedere că lucrează mai mult cu cifre și mai puțin cu litere. Numele ei, însă, alături de cel al candidatului PSD, Răzvan Cuc a devenit deja sursă de mesaje amuzante de tipul ”Un Cuc își depune ouăle și vine alt Cuc să le clocească” sau ”Pupăză nu aveți?”.
Dincolo de mesaje și mici răutăți, merită să spicuim din prezentarea doamnei Cucu, respectându-i exprimarea întrutorul: ”Locuiesc în Piatra Neamț, sunt căsătorită, avem împreună 2 copii și sunt de profesie Economist și Antreprenor a unui business de succes de 11 ani, deci vin din sectorul privat. Am decis să intru în politică alături de AUR în iulie anul curent deoarece avem simțământe și dogme comune. Eu, fără experiență politică, însă dublată de gândire pozitivă, energie și implicare în a schimba lucrurile în bine și în mod pozitiv”.

Doamna Cucu are opinii de AUR despre calitățile pe care trebuie să le aibă un primar, dar insistă (oare de ce?) pe duritate: ”Un primar trebuie, mai întâi, să știe să-i asculte pe toți cetățenii și să fie capabil să se facă auzit și perceput corect. Să aibă capacitatea de a lua decizii dure, dar necesare: un primar trebuie să știe să nu se teamă de pierderea popularității din cauza deciziilor dure; să fie un bun patriot și să-și iubească comunitatea
din care face parte”.
Combinația asta dintre iubirea pentru comunitate și deciziile dure ne duce cu gândul spre ”afecțiunea” cu care cucul aruncă din cuib ouăle altor păsări ca să le poată depune pe-ale lui. Cu tot respectul economic și antreprenorial!

C.M.

reclama psd

1 COMENTARIU

  1. doamna are destula experienta incat sa emita niste aprecieri. o respect mai mult decat pe parasutatul in neamt. ar mai trebui sa si convinga ca va face ce spune si poate fi votata. succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.