Știre actualizată. Agapia, lider la vot în Neamț

Actualizare: Încă de la ora 07.00, în mai multe secţii de votare din comuna Agapia existau cozi în faţa secţiilor. Aşa s-a întâmplat şi la secţia de votare Nr. 149 din centrul Agapiei, unde primul care a votat în respectiva secţie a fost chiar Neculai Nastasă, candidatul PSD la funcţia de primar. Acesta a venit însoţit de soţie şi la ieşire ne-a declarat: „Am votat pentru continuitate, stabilitate şi unitate. Am votat cu încredere şi convingere pentru comuna Agapia. Îndemn cetăţenii să iasă la vot şi să aleagă responsabil şi în cunoştinţă de cauză”.

La câteva minute după deschiderea secțiilor mai multe măicuţe de la Mânăstirea Agapia alături de câţiva mireni aşteptau în faţa secţiei de votare pentru a-şi exercita votul.

Nemulţimirea mai multor cetăţeni însă era că cei de la ApaServ au oprit alimentarea cu apă din mai multe zone din comună.

„Ăştia de la ApaServ acum şi-au găsit să oprească apa, în ziua votului? Nişte nesimţiţi. Stăm fără apă, mai ales în această zi când regilile sanitare se impun mai mult decât oricând”, ne spune revoltat un cetăţean. (C.T.Sturzu)

Actualizare: în momentul în care 10% dintre votanții din Agapia și-au exercitat dreptul de vot, este exttrem de interesant votul pe categorii de vârstă.

Comuna Agapia este liderul dimineții în procesul de votare din Neamț. Aproape de ora 9.00, votaseră deja peste 6,7% din cetățenii cu drept de vot. O explicație poate veni de la moblizarea fostului primar Neculai Nastasă, dornic să demonstreze că locuitorii i-au rămas aproape în ciuda conflictului de interese constatat de ANI, care i-a scurtat mandatul trecut. Nu trebuie exclusă nici mobilizarea care ar putea veni din partea maicilor de la Agapia și Văratec.(V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.